Şimdi Ara

Hem kick boks hem fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pazartesi carsamba cuma kick boksa
    sali persembe cumartesi fitnessa gidiyorum
    kickboks asiri zorluyor kilo vermem lazim aslinda bir bakima zorlamasi iyi
    fitness tada 1. gun gogus biceps 2. gun sirt/kanat triceps 3. gun omuz bacak calisiyorum ama sanki bu programlar beni asiri zorluyor belkide ilk ayim oldugundandir bilmiyorum ama sizce bir sakincasi var midir bu kadar efor sarfetmenin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftada 6 gün cidden yorulursun hem daha hamsın.

Direk a-b-c programı yerine 7 hareketten oluşan ısınma programı var onu dene bence.

Kalbini ve kaslarını fazladan yormak seni geliştirmez kaslar dinlenirken büyür 4-5 gün yeterli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYLER* -- 9 Mayıs 2014; 0:39:02 >
  • TYLER* kullanıcısına yanıt
    ilk hafta her hareketten 1 set 15 tekrar yaptim hamligi atmak icin cunku daha oncede yuzme basketbol vb sporlarla ugrastim senelerce birde 2 ay civari fitnessa gitmisligim olmustu bendeki tek sıkıntı sanirim asiri kilomdan kaynaklanan kondisyon eksikligi cunku kick boks antrenmaninda isinmada bile yoruluyorum gucum kalmiyor ve t shirt sırılsıklam oluyor. 15 yasindayim aslinda cok da kotu bir vucudum yok biraz gobek var eritebilsem super olacak.Bu arada kilo 85 boy 1.86 80 kilo civarina dusmek istiyorum ama beslenme programim bile yok ... nasil olacak bilmiyorum

• yukarı arkadaşlar

• Kendini mahvedersin ayrıca gelişemezsin bir dinlenme arası, beslenme programı şart.
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    hocam peki fitnessta kardiyo yapsam ? asiri kiloyu vermek istiyorum suan icin kas pek onem tasimiyor benim icin. birde hoca ilgilenmiyor pek beslenme programini nereden bulabilirim ? diyetisyene gitmek istiyorum fakat oda ucuk fiyatlar veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

hocam peki fitnessta kardiyo yapsam ? asiri kiloyu vermek istiyorum suan icin kas pek onem tasimiyor benim icin. birde hoca ilgilenmiyor pek beslenme programini nereden bulabilirim ? diyetisyene gitmek istiyorum fakat oda ucuk fiyatlar veriyor

Zamanla olacak o iş. 15 kilo verdim. Şekeri kesinlikle sokmayacaksın vücuduna. Geç saatte yeme zaten spor da yapınca kiloyu verirsin.
    Beslenme programı dediğin ızgara et-tavuk-balık ve haşlanmış yağsız şekersiz şeyler yiyeceksin. Kendini de o kadar zorlama haftada 6 gün çok fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    6 ay önce açıldı
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    hocam zorunluluktan ogle aralari boyle beslenemeyebilirim malum okul var zaman yok ama elimsen geldigi kadariyla yapacagim.Yazin yaklasmasi beni iyice habaya soktu , yanlis anlasilmasin yazlikci falan degilim sadece yazin kendimi daha canli daha istekli goruyorum spor bakimindan onerilerinizi dikkate alicam tesekkurler

• Yaklaşık 7-8 ay muay thai yaptım ve son 1 ayında fitnessla beraber sürdürmeye çalıştım fakat zayıf olmama rağmen vücudum tempoya alışamadı, ben de 6 gün gidiyordum ve muay thaiyi bırakıp fitnessa devam ettim. Ama ekipmanlarım duruyor, kick box salonu fitnessın alt katında hafif geçen fitness günlerinin ardından hafif şekilde muay thai çalışıyorum kum torbalarıyla ip atlıyorum gölge boksu yapıyorum vs. Ağır olmasa da devam ediyorum yani muay thaiye de. Aynısını öneririm. Vücudunu o kadar yormaya gerek yok, ikisinden birini seçmeni tavsiye ederim dostum.

• Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    peki sizce fazla kiloyu kick boksla verip fitnessa mi devam etmeliyim ? eger oyleyse bu ne kadarlik bir surectir 5 kilo fazlam var ayrica biraz kondisyon ve ceviklik kazanmak istiyorum

• Gogus+tricepz ve sırt+bicepz calis daha iyidir. Ayrica bosver fitnessi kickbox da hem birseyler ogrenirsin hem daha hizli kilo verirsin diye dusunuyorum. fitness yerine bos zamanlarinda ip atla yada golge box u yap yukardaki arkadasin dedigi gibi. Sınav cekmeye calis falan filan zamanla alisirsin gerisi gelir zaten

• el dyablo kullanıcısına yanıt
    hocam oncelikle gogus hareketlerini calisirken triceps kasindan yararlanilir ustune birde triceps calisirsaniz bu tricepse asiri yuklenmek olur ayni sey sirt ve bicepstede vardir.Elimden geldigince sinav cekiyorum hatta spordan once 5 sinav cekemeyen ben suan 40 sinav cekebiliyorum tek seferde

hundredpushups programini uyguluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grawl -- 9 Mayıs 2014; 1:35:10 >
  • Gogus hareketlerini ard arda yapip sonra ustune en fazla iki tane de tricepz hareketleri yapan cok. Almanyadayim benim bildigim gogus ve tricepz bi arada calisiliyor. Ilk baslarda bende senin gibi yapiyordum ama bircok gogus ve tricepz bir yapmami soyledi yinede sen bilirsin hocam karismak gibi olmasin. Ama sen yinede bosver fitnessi ilk kickbox a git kilonu ver falan filan sonra zamani gelir yavas yavas kas da calisirsin

• Her gün spor yaparak gelişme kaydedebileceğini düşünenler var mı hala :O

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • el dyablo kullanıcısına yanıt
    tamam hocam bu ay bitsin oyle yaparim madem

• quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

peki sizce fazla kiloyu kick boksla verip fitnessa mi devam etmeliyim ? eger oyleyse bu ne kadarlik bir surectir 5 kilo fazlam var ayrica biraz kondisyon ve ceviklik kazanmak istiyorum

Kick boxta çok daha fazla kalori yakarsın haliyle, kondisyonu kick box haricinde de kazanabilirsin ama çeviklik için tabi ki kick box.

Eğer kick box yapacaksan söyleyeceklerim, antremanlarına düzenli olarak git genelde 3 gün olur 1 buçuk saat civarı sürer, iyi kondisyon kazanırsın, ağır antreman yaparsan dayanıklılığın ciddi anlamda artar, çevikliğin artar, yağ yakarsın ve hayatında da bir çok artı sağlar sana kick box.

Eğer fitness yapacaksan, kilo verdikçe vücudun şekillenir ve kas kütlesi kazanırsın yağ yerine, kardiyo ip atlama koşu vs sayesinde de kondisyon kazanıp belki kick box kadar kalori yakabilirsin. Vücudunda yağ oranın hangi bölgelerde fazlaysa eğitmeninle konuşup ona göre program alabilirsin, beslenme programı da verecektir sana.

Ama tavsiyem ikisini harmanlamandır fitness öncelikli olacak şekilde. Kick boxta daha çok kalori yaksan da fitnessla vereceğin kilo daha orantılı olur vücudundaki bölgelerdeki yağ oranlarına göre.

• hocam fitness ta cok agir calismiyorum kardiyo gibi dusunun yani kosu ve bisikletle baslayip ardindan hafif kilolarla cok tekrar yani bolgesel yag yakimi ve metabolizma hizlandirmak icin
    @Ss4Gogeta
    anladim hocam sanirim bu ay sonu kick boks ile devam edecegim zaten daha oncesinde 2 ay fitness yaparak gogus bolgesindeki yaglari eritip vucudu sekle sokmustum simdi de hedef gobekten kurtulmak , umarim basarabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grawl -- 9 Mayıs 2014; 1:53:42 >
  • Zaten kickbox seni daha cevik ve atletik yapar hem havanda olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.