Şimdi Ara

Hem hukuki bilgi ve yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 hafta önce kaza yaptım ve aracım %99 perte çıktıgını sölediler ama daha tam karar verilmedi hala araştirma yapiliormuş ama yetkili kişiler araç imkan yok yapilmaz dediler ama halada karar verilmedi bana çarpan adam kaçti ama 1 saat sonra yakalandı dava açildi tabi ve çarpan yüzde 100 kusurlu zaten ve alkollü çikti kontrolden çikti arabasi neyse kaskoma verdim bütün evrakları ,p.ertesi de aricaklar ama şöle bir durum var arabam akbank kredi alip almiştim 6.5 bin TL daha kredi borcu var ama kaskoda aksigorta ortak zaten akbankdan aldigim için kaskoyuda full kendileri yapti kasko bedelimde 30 bin TL bu 6.5 yi kesip mi ödeme yaparlar mi yoksa ilk önce krediyi kapat sonra mi ödemeyi yapariz derler..

bir başka soruda karşi taraf alkollü oldugu için o araba yapilmiyormuş galiba kendi cebinden yapacak benim aracin da kaskosu bana ödemeyi yaptiktan sonra parayi ondan tahsil edecekmiş ilk önce bu bilgiler dogru mu? ayrıca ben hastane masraflarımı karşi tarafın zorunlu sigortasına yolladim o parayida o sigorta şirket kazayi yapandan isticekmiş cezasını böyle bir bulacakda

ayrıca ben kamu davası dışında dava açip ne kadar bir ceza ödetebilirim o kişiye sonuçta 3 haftadir ben magdurum ve aracımda yok ve hala tam olarak iyileşemedim sol kolum daha yeni yeni tam olmamak durumuyla kullanabiliorum ve 1 ay daha boyundaki çatlak yüzünden boyunluk takacam sonuçta saglik magduriyetim devam ediyor hastaneden istirahat raporlari ve bütün raporlarim da mevcut tam bilgisi olan biri arkadaş yardim ederse sevinirim

ayrıca bu açilan kamu davasına ben ne kadar sürede celp gelecek hala celp gelmedi .davanın açildigini ve çocugun mahkeme çikarildigini biliorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartoon -- 1 Ağustos 2010; 11:39:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.