Merhaba arkadaşlar.Forumda bağzı arkadaşlar iyi tanır beni onlara şimdiden selam olsun...
Arkadaşlar ben 20 yaşındayım.Endüstri meslek lisesi mobilya bölümü mezunuyum.Haliyle temelim berbat.Askerlik şuanda tecil.
1-Lise bitiminde girdiğim sınav 2-Birsonraki yıl girdiğim sınav 3-2012 de girdiğim ygs sınavlarından hiçbirinde başarılı olamadım.Hedefim polis olmak.Çok istiyorum.
1-yıl girdiğimde çok bilinçsiz ve sorumsuzdum çalışmaya fırsatım bile olmadı tecrübe edinip diğer yıla hazırlanayım diye girdim genede 180 ham puan aldım. 2-yıl dershaneye gittim ilk 1 2 hafta düzenli olarak not tuttuktan sonra zaman geçtikçe not tutmayıp evde çalışmamaya başladım.İşin içine kız olaylarıda girdi tam oldu ondanda nasibimi almış oldum.sonra sınava 3-4 ay kala dershanede ben birşey öğrenemiyorum temelim yok anlamıyorum diyerek evde çalışacağım diyip ayrıldım.(çok acımasız davranmayın ciddi maddi sıkıntılarımız vardı.Taksitini ödeyemiyorduk.Maddi sıkıntı beraberinde huzursuzluğuda getiriyor bunlarda büyük etken oldu tüm yaşananlara).Dershaneden ayrıldıktan sonra evdede çalışmadım o yıl yarı buçuk dershanede dinlediklerim aklımda kalmış heralde 220 ham puan aldım.Bakınız polislik için 300 ham puana yavaş yavaş yaklaşıyoruz. :) 3-yıl artık bir ümitsizlikle direkt polislik olmuyor madem 2 yılmyo bitirip 2 yılda yükseltiyim veya açık öğretime tamamlayıp 4 yıla tamamlıyayım bu şekilde polis olayım dedim.Tuttum sivasta nuri demirağ myo diye bir yere düştüm 2 hafta sonra geri geldim ben iyi çalışıp polisliği kazanacam 4 yıl boşuna ne gerek var beklemeye diye.Geldiğimde sınava 4-5 ay vardı gene 2 ayını sağlam ders çalışarak geçirdim günde 3-4 saat kendi kendime çalıştım.Şuan daha sonuçlar açıklanmadı ancak 240 250 ham puan felan bekliyorum.Anlıyacağınız gene polislik olmuyor...
Hala ısrarla polislik istiyorum ancak şu son zamanlar maddi ve manevi yönden ev iyice sıkıştı patladı patlıyacak o yüzden bir iş bulup çalışmam gerek aynı zamanda dershaneyede gitmek istiyorum.nasıl olur nasıl biter bilemedim.part time iş olsa öğleden sonra yada full time akşamdan sonra dershane varmıdır.Yeterli olurmu bilmiyorum.ankarada akşam dershanesi varmı.ben sınav dershanesine gittim mesela ordaki gibimi eğitim veriyorlar.fiyatları ne oluyor genelde saatleri kaç oluyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim