|
Selamlar, Evde kendi kullanımım için PC toplamak istiyorum. Oyunda oynarım. CAD programlari da kullanacağım. Siemens nx, Solidworks, Naviswork, Creo, Inventor, AutoCAD gibi programları kullanacağım. İçinde kullandığım programlarda var öğrenmek için kullanacağım programlarda. Beni sıkıntıya sokmayacak bir sistem istiyorum. Uzun yıllar kullanmak adına. Ortalama 120 bin düşünüyorum ama altı da olabilir. Daha masa sandalye klavye mouse falan alınacak duruma göre onları bir şekilde halledebilirim. Ram fiyatları uçuk bir şekilde devam ediyor. Muhtemelen düşecek diye beklemenin bir faydası yok. Monitörüm de yok ona da tavsiye verebilir misiniz? İş yerlerinde i7 sistemli 32 GB DDR4 sistemli PC perde 32 GB az geliyordu çoğu zaman 64 yaptık onda da baya kullanıyordu onu da söylemek isterim. Teşekkürler Saygılar, Direkt parça parça toplama önerisi de istiyorum hazır sistemde olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocktrade -- 9 Haziran 2026; 12:56:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler