bir daha sınava girip birilerinin önünü keseceğine git büyük firmalara başvur..onlardan bu dereceyle iyi bir burs alabilirsin.biraz araştırırsan görürsün ki etrafta burs veren kurumlar var
Seneye bende giricem sınava en azından benim hakkım helal olmasın.Millet ne hayallerle giriyo bu sınava çok afedersiniz böle p.çler yüzünden bilmem kaç bin kişinin kaderi değişiyo,bu nedir bunun adı şerefsizliktir.Ben öyle çok süper bi öğrenciyim diyemem ama en azından bi idealim var, oda gata' ya girmek.Ve bunu başarabilcek kadar çalışcağıma inanıyorum ki başladım da çalışmaya Allah'ın izniyle kendimi bi atsam gata'ya ne anneme ne babama yük olucam. İnş o optik parçalansın elinde bişiler olsun , ha sadece senin için konuşmuyorum senin gibilerede bu lafım.
bu kadar iddiayla kıçını yırtsan 1. olamazsın(ama 2 . olabilirsin ) bi kere 114. oldun diye havalara uçma madem o kadar iddialıydın neden 1 . olamadın sende aşırı özgüven var
1. olursun ama adam olamazsın sen dostum
ben sana bişey diyeyim birinciler genelde okullardan çıkıyor mezun olan öğrencilerden değil.Diyeceksin 2008 de nasıl oldu ,bende sana cevap vereyim ;onlar geçen senede birinciydi...
arkadaşlar sınavdan 1 gün önce zehirlendim ve geceyi hastanede geçirdim.. töder de 4. lüğüm final denemesinden 7. ciliğim var..
beyni ufak arkadaşlara sesleniyorum dikkatle dinlesinler bu 30. söyleyişim
ben seneye türkiye 1.si olursam tercih yapmayacağım çünkü bu sene koç üniversitesi ekonomi bölümüne girdim seneye yaptığım derece neticesinde maddi durumum iyi olmadığı için burs bağlanacak. tercih yapıcak olan kimselere herhangi bir zararım olmayacak.bu sene ilk 100 de olup geçen seneden dolayı burs alan 20 arkadaşım gibi yapıp fantezisine girmiyorum.benim amacım bu sene onlar sayesinde kaybettiğim burs.
öyle hakkımı helal etmiyorum gibi popülist bir yaklaşımla mesaj yazan arkadaşları kınıyorum.. ben seneye ilk 100 de olsam sadece bir kişinin hakkını yemiş olacağım öyle bilmiş bilmiş konuşmayın..
birinci olursun ama adam olamazsın diyen arkadaşlar: kim olduğumu bilmeden adamlığım hakkında yorum yapan sizler adam değilsiniz! söyleyeceklerim bundan ibaret dersane tavsiyesi istiyorum.
biraz değişik bi yorum olacak ama.. ea2 de 114. olmuşsun. demekki edebiyat ve Türkçe bilgin çok iyi. neden bana yardım edin arkadaşlar yerine help me boys yazıyosun? daha mı güzel gözüküyo? bildiğim kadarıyla bu forumda yabancı yok. ayrıyetten herkes ingilizce bilmek zorunda değil. ayrıca bana yardım istemekten çok hava atıyosun gibi geldi. neyse..
Özür dilerim öncelikle..O zamanlar mesaj sayına göre ve yazdıklarını okumadan yorum yapmışım.Dershane tavsiyesi olarak bunları dikkate al;
$FEM ½Fen Bilimleri Merkezi (sınavları zor,yaprak testleri ondan da zor) & final .. Tebrik ederim başarını
hger şekilde senin 1. ci olman full cekmen vs seyler puanları yükselticektir yani her sekilde birilerini yakıcaksın
zevk için öss ye girip derece yapanların taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ea 114 sayısal2 15bin küsür.Arada o kadar nasıl fark oluyor anlamadım? Belki de ben bilmiyorum olabilir. Ayrıca bu yıl senin yapmayı düşündüğün şeyi yapıp başarılı olanlar tutuklandılar.Haberin var mı?
yuh oha çüşşş kim kimi tutuklamış!!!
quote:
Orjinalden alıntı: _Puratu_
ea 114 sayısal2 15bin küsür.Arada o kadar nasıl fark oluyor anlamadım? Belki de ben bilmiyorum olabilir. Ayrıca bu yıl senin yapmayı düşündüğün şeyi yapıp başarılı olanlar tutuklandılar.Haberin var mı?
iyide adam bir daha tercih yapmayacakmış ki? sadece dersaneden ödülü alıp bırakacak herhalde bu işi? bu durumda kimsenin hakkı yenmiyorki? dostum doğru mu anladım acaba?
esas sorun şu galiba. maddi bakımdan rahat bir öğrencilik hayatı sürmek istiyorsun galiba. o zaman başka burslara da başvur arkadasım. mesala türk eğitim vakfı var ilk aklıma gelen ve daha yüzlercesi (özel kurumlar da dahil). bence onları bir araştır. başarın hep böyle devam etsin
işte ilk anlayan sensin kardeşim,ama herkes anlayışlı olmuyor işte..
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlee_1907
iyide adam bir daha tercih yapmayacakmış ki? sadece dersaneden ödülü alıp bırakacak herhalde bu işi? bu durumda kimsenin hakkı yenmiyorki? dostum doğru mu anladım acaba?
evet aynen öyle hocam,burs bulabilirsem bir daha girmem zaten,neden boşuna stress sahibi olayım.
quote:
orjinalden alıntı: bronzemoonx
esas sorun şu galiba. maddi bakımdan rahat bir öğrencilik hayatı sürmek istiyorsun galiba. o zaman başka burslara da başvur arkadasım. mesala türk eğitim vakfı var ilk aklıma gelen ve daha yüzlercesi (özel kurumlar da dahil). bence onları bir araştır. başarın hep böyle devam etsin
up
Gir güzel kardeşim, ayrıca yeni bölümün hayırlı olsun.
Seneye bende girecem. Gerçi seneye okul bitmiş olacak ama olsun.
Ayrıca, maddi durumum yok diyorsun, o zaman gir kazan bursu en doğal hakkın.
Merak ettiğim, Koç Vakfı 350 ytl mi veriyor?
canım sen malatya 1. si olsan dersaneler kapışır koftiden yazdıralım asalım dersanenin duvarına diye. ödülünü de verirler merak etme şimdi hiç kasma sen hadi ufaktan kaç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme