Şimdi Ara

HELP ME ALL PLEASE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir filim indirdim bitcoment aracılığı ile arattım sonra linkinden falan indi etti ama film zipli bir dosyanın içinde ve şifresini bilmiyorum o yüzdende açılmıyor sitesine baktım şifre falanda yok dosyayı açamıyorum cennetin krallığı adlı film açılmıyor yardım ederseniz sevinirim

• Yahu insan bi cvp verir bende diyodum bu yazım genel bölümünde bana yardım eden çıkar diye
  • Onu açmak çok zor.

http://www.ibrahimkurt.net/otomata/rarzip.html buyur dene bakalım şunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

Onu açmak çok zor.

http://www.ibrahimkurt.net/otomata/rarzip.html buyur dene bakalım şunu.

O programın shareware versiyonu en fazla 5 karakterli şifreleri çözebiliyor.Denedim açamadı.
  • dostum indir diğin filmin tan adını yazarmısın bize genelde torent dosyalarının 15/20 şifresi vardır ve bunlardışında fazla değişik şifreler olmaz nerden indirdiğini de yazarsan ( bunu pm atarsın ) yardım etmeye çalışırım
  • o filme gittim LOTR ızledıysen fılm dekı savas sahnelerı tat vermıo ve belgesel niteliinde yapılmış fakat MUslumanların ılk defa amerıkalılar tarafından bu kadar GUZEL anlatıldğını gördüm

al VCD 1 mılyon heç kasma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui Gon Jin

dostum indir diğin filmin tan adını yazarmısın bize genelde torent dosyalarının 15/20 şifresi vardır ve bunlardışında fazla değişik şifreler olmaz nerden indirdiğini de yazarsan ( bunu pm atarsın ) yardım etmeye çalışırım

Kingdom of Heaven İndirdiğim filmin ismi inşallah yardımcı olursun
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blaxix

Bazen şifreler programı indirdiğin sitenin adı olur. (www.donanimhaber.com gibi). Bi dene.

evet doğru söylüyor. indirdiğin filmin uzantısına bir site ismi entegre ise genelde şifresiwww.zartzurt.com şeklinde oluyor.
  • dur bakalım eve gidince deneyeceğim belki olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.