Şimdi Ara

Help For America (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Notlarini onceliklr cok yuksek tutman lazim. Ozellikler ortalamalarini ve 4. sinif ortalaman cok onemli. Onun disinda SAT dershanelerine basla, ama sinavlara baslama cunku notlarin hep sayiliyor. Onun disinda katilabilecegin kadar organizasyonlara katil. Amerika universiteleri aktiflik ister. Sosyal ogrenci ve notu iyi olan ogrenci ister. Bunlari en iyi sekilde yapar, SAT tan iyi not alirsan burslu bile gidersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler okumandan çok paraya bakar malesef
  • Cevaplar için saolun..Ailem bana belirli bir seviyede yardım eder çok süper değil ama iyi bir durumumuz var dediğim gibi yıllık 12-13 usd ye getirebilirsem gidebilirim ingilizcem konuşmada özellikle kelime bilgim üst düzey aksanım çok iyi özellikle sınıfta bile diğerlerinden bağimsız hocayla ingilizce sohbet ediyoruz yazmada ortalardayım ama geliştireblirim,dediğiniz sınavlar,kurumlara internetten rahatlıkla bilgi edineblirim inş ? birde sat konusunu biraz açabilirmisiniz bu arada fiestaA--> abi ben araştırdım en pahalı okul 22.000 usd den fazla değil yıllık yani 100 falan değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.