aSibey knky +8 chitinlerin hayırlı olsun... biizi ve forumu çok ozlemiş inş banı kısa zamanda açılır...
quote:Orjinalden alıntı: DephroN benim yerime sorarmısın bidahaki fake accountunun id si ne olacakmış ? belliki sende çekemiorsun asibeyi
Asi'cim accontun acılınca msnini pmden gönderirmisin msndeki aklı başındaki insan ortalaması yükselir sayende şaka maka özledim seni
hayırlı oLsn chitinLerin kanky süper yakışmış bide 70 shardını aldımı parlattımı süper oLur =) pek msn'e qiremiorm kusura bakma ikinizde süpersiniz sana benden seLamLarrr
quote:Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto Selam söyle seni kesebilen tek ardream charı IINecroShineII dan selamlar yaz... anam sen kestin mi len onu? işallah aramıza döner bu arada çekemeyenler var ama vazgeçme kardeşim
quote:Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto Selam söyle seni kesebilen tek ardream charı IINecroShineII dan selamlar yaz... Oraya bende ekleniyim mi Eskilerdenim ben ama Quirah,Stealth_ tanırsın blki
quote:Orjinalden alıntı: DephroN quote:Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto Selam söyle seni kesebilen tek ardream charı IINecroShineII dan selamlar yaz... Oraya bende ekleniyim mi Eskilerdenim ben ama Quirah,Stealth_ tanırsın blki hehe ben arenada gördüm onu combo çalışıyodu gel dene üstümde diom "ben sana vurmam kanka" diodu
quote:Orjinalden alıntı: ZaBeaT quote:Orjinalden alıntı: DephroN quote:Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto Selam söyle seni kesebilen tek ardream charı IINecroShineII dan selamlar yaz... Oraya bende ekleniyim mi Eskilerdenim ben ama Quirah,Stealth_ tanırsın blki hehe ben arenada gördüm onu combo çalışıyodu gel dene üstümde diom "ben sana vurmam kanka" diodu nick neydi
quote:Orjinalden alıntı: DephroN quote:Orjinalden alıntı: ZaBeaT quote:Orjinalden alıntı: DephroN quote:Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto Selam söyle seni kesebilen tek ardream charı IINecroShineII dan selamlar yaz... Oraya bende ekleniyim mi Eskilerdenim ben ama Quirah,Stealth_ tanırsın blki hehe ben arenada gördüm onu combo çalışıyodu gel dene üstümde diom "ben sana vurmam kanka" diodu nick neydi imzada da yazıyo ama yazim yine slayer_53 ben