Şimdi Ara

HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
17.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MuOnline a yeni bir çehre kazandırdın dostum tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
  • Server açıkmı peki suanda ? Parayı yatırıp oynayan varmı ayıptır sorması :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dumanyak123

    Server açıkmı peki suanda ? Parayı yatırıp oynayan varmı ayıptır sorması :/

    Ali biz ucuza gidiyoruz görüyosun işte.
  • Bedavadan biraz daha paghalı :) bir tık uzagnzda Adanamu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    MuOnline a yeni bir çehre kazandırdın dostum tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.

    Teşekkürler. Bir çeşit önlem işte amaç. Gerekçeleri sitede daha detaylı yazdım premium için.

    Evet arkadaşlar sunucu 7 Haziran'a kadar beta olarak açık. Üye olmanıza veya para yatırmanıza gerek yok. Oyunu direk indirin ve demo hesaplarla keyfini çıkarın. Hem launcher penceresinde hem sitede demo hesap ve şifreleri mevcut. 7 Haziran'da demo hesaplar kapatılacak ve sadece bağış yapan oyuncular kendi hesaplarıyla başlayacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 19 Mayıs 2014; 18:10:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dumanyak123

    Bedavadan biraz daha paghalı :) bir tık uzagnzda Adanamu

    Adana mu 7 senedir Türkiye'nin bir numarasıdır. Iyidir kötüdür bugludur bugsuzdur lag vardır yoktur bilmem hiç oynamadım da ama 7 senedir var ve online. Türk oyuncuların beklentilerini karşılamak gerçekten zordur. Sahibini bu gayretinden dolayı takdir ve tebrik ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni yanlış anlamada player bulmakta sıkıntı çekilen şu zamanda sen nasıl premium ile üyelik satıcaksın bilmiyorum.
  • Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    Ara ara facebooktan ücretli reklam vericem feysbuk sayfasını açınca. Yabancı sayfayı açtım zaten. Zaten hedeflediğim kitle resetsiz low exp seven eski oyuncular. Burdan da güncellemeler oldukça 5x exp, resetsiz ve parayla eşya satılmayan bir sunucunun açık olduğunu bilsinler yeter. Gideri çok fazla değil zaten 1 sene de olsa 3 sene de olsa karşılarım rahat. Mevcut sunucunun giderleri ayda 40 lira gibi birşey. Yabancı sunucunun gideri de ayda 60 liraya civarı. Ayda 2 sunucuya 100 lira gibi bir ücreti karşılayabilirim. 2 sene önce açtığımda tek sorun vietnamlı bazı oyuncuların sürekli hile kullanmasıydı. free olunca adamlar yapışıyor sunucuya hilelerle. Premium giriş bu noktada çözüm olacaktır.

    Bu arada uluslararası server:http://www.hellyeahmu.com
    Türkiye Server:http://tr.hellyeahmu.com

    ikisi de açık şu an. İkisi içinde açılış tarihi 7 haziran. Aynı rate'ler droplar vs.. Fiyatlar da aynı sadece uluslararası sunucuda abd doları, türk sunucuda TL.

    Ayda 3 TL internetten tıkla-kazan sitelerle de yapılabilir arkadaşlar. Bazılarınızın bildiğini tahmin ettiğim bu sitelerden en popülerihttp://tr.hellyeahmu.com sayfasının altındaki reklamda yer alan tıkla-kazan sitesidir. Burada her gün aktif olarak reklamlara tıklayarak ayda 1,5-2 dolar yani 3-4 TL rahat gelir elde edebilirsiniz. Minijoblarla ayda çok daha fazlasını kazananlar var. Tabi minijoblar biraz ingilizce istiyor.




  • [Free to Play - MMO] » Diğer Free to Play Oyunlar » MU Online

    Projenizi sorgulamak bize düşmez elbet, fakat "free to play" kavramına ters düşen bir durum sözkonusu olduğu için, böyle bir sunucu hakkında Donanımhaber'de konu açamazsınız. Bu durumda, ya projenizi ona göre düzenlemeniz yada server tanıtım konunuzdan vazgemeniz gerekiyor.

    İyi forumlar.
  • Big Turtle kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Konuyu kaldırabilirsiniz. P2P oyunlar kategorisi olmadığı için buradaki konumu güncelledim.

    Ancak "Mu Online" free to play bir oyundur ve sunucudan sunucuya bu değişiklilik gösterir.
    Bütün free sunucuların vip ve webshop hizmeti sunduğunu biliyoruz. Sonuçta sadece forum kategori isminde bir sorun var. Bu nedenle bu konuya bir ayrıcalık tanırsanız sevinirim.

    iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 19 Mayıs 2014; 20:16:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper_d

    Haklısınız. Konuyu kaldırabilirsiniz. P2P oyunlar kategorisi olmadığı için buradaki konumu güncelledim.

    Ancak "Mu Online" free to play bir oyundur ve sunucudan sunucuya bu değişiklilik gösterir.
    Bütün free sunucuların vip ve webshop hizmeti sunduğunu biliyoruz. Sonuçta sadece forum kategori isminde bir sorun var. Bu nedenle bu konuya bir ayrıcalık tanırsanız sevinirim.

    iyi günler.

    Haklıyım konuyu kaldırayım mı, yoksa kategori isminde sorun mu var? Karar verin.

    vip, webshop vb. her sunucuda olabilir fakat hiçbir sunucuda para ödemeden giremezsiniz tarzı bir kural yoktur. Free kısmı her zaman açıktır. Serverlara özel "donate" denilen bağış sistemiyle yardımcı olunup karşılığında oyundan birşeyler alınır. Yani sunucuyla oyuncular arasında mutualist bir ilişki kurulur. Sizin siteminiz parazitliğe doğru ağır basıyor. Bu yüzden kusura bakmayın.

    Düşünüp değerlendirin, duruma göre yolumuzu çizelim.




  • Çözüm önerim şudur. 5 demo hesabı açılış tarihinde eşyalarını silip levellerini sıfırlarım. 5 demo hesap "free to play" olur. Oynamak isteyen dener, isteyen premium hesap alır. Bence pratik, hızlı ve güzel bir çözüm :) Siz de uygun görürseniz Haftasonu sitede gerekli açıklamaları düzenlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 19 Mayıs 2014; 20:32:59 >
  • kusura bakma ama ticari zeka 0.

    ne sunuyorsunuz ki ne bekliyorsunuz? böyle bir şeye talep var mı ki arzı olsun? piyasada binlerce sunucu varken ne idüğü belirsiz bir sunucuya kim para verip oynar? ücretli olduğu için oyuncuların aklına "paralıysa vardır bi hikmeti" mi gelmesi lazım? sunucunun web in güvenliği %100 müdür? sen kimsin? daha önceden yüzlerce oyuncunun oynadığı bi sunucun oldu mu? paralı bir üyelik dışında tam olarak ne sunuyorsun? bir yıllık üyelik alana 1 yıl sonunda 100+ kişiyle oynamayı garanti edebiliyor musun? yoksa 1 yıl boyunca parasıyla sadece kendisi mi kasacak? oyuncular neden yazdığım bunca sorunun cevabını bilmediği bir sunucunun/kişinin bilmem ne masraflarını karşılasın? ücretsiz olmasına rağmen tutması zor olan bu piyasaya ücretli bir şekilde girme cesareti nerden geliyor? Ne içtin söyle de bizde içelim, içelim ki sunucuna gelip ücretli üyelik alalım. bunun başka bir izahı yok. yine de başarılar. bol şans (şansa ihtiyacın var, çünkü gökten keriz yağmıyor)




  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle eleştirinize saygı duyuyorum. Yazdığınız mesaj ve sorularınızı çok beğendim. Öncelikle sadece kendime ve çalışmalarıma güvenirim.

    Kapasiteyi düşük tutmamın ve eski versiyon tercih etmemin sebebi bahsettiklerinizden bazıları. Konfigürasyon ve droplarda herşeye tek başıma hakim olabilmek.
    Bahsettiğiniz gibi yüzlerce private server olan bir piyasada her türlü güvenliği sağlasanız da, bugları giderseniz de çok sayıda online oyuncu edinemeyebilirsiniz. Zaten bu yüzden kapasiteyi son harita icarus olan bir sunucuda 50 online oyuncu ile kısıtladım. Dolacağını sanmıyorum, dolarsa en fazla sub açar 100-120 online oyuncu kapasitesine yükseltirim. Ancak bunun üzerindeki bir sunucuya hakim olacak vaktim ne yazık ki yok.

    Ne içtiğime gelince. Akşamları bir kadeh viski içerim. Epic müzik dinlerim. İş yorgunluğunun üzerine rahatlatır ve iştah açar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 19 Mayıs 2014; 20:48:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper_d

    Çözüm önerim şudur. 5 demo hesabı açılış tarihinde eşyalarını silip levellerini sıfırlarım. 5 demo hesap "free to play" olur. Oynamak isteyen dener, isteyen premium hesap alır. Bence pratik, hızlı ve güzel bir çözüm :) Siz de uygun görürseniz Haftasonu sitede gerekli açıklamaları düzenlerim.

    Bahsettiğiniz çözüm önerisi, kurallarda açık aramaktan öteye geçmez. Ambulansa yol verip, arkasına geçerek daha hızlı gitmek gibi birşey. Her oyuncu, eğer isterse sunucuda free olarak oynayamadığı sürece olumsuz ne yazıkki.
  • Anlıyorum. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Konuyu kaldırabilirsiniz.
  • Şuan test aşamasında olduğu için konu kalabilir, problem yok.
  • Big Turtle kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • gercekten cok guldum okuyunca alper hayirli olsun basarilar
  • HellYeahMU Türkiye ve HellYeahMU International açılışa bir hafta kala "free to play" olarak değiştirilmiştir. Sunucuyu P2P olarak doldurmak için yapmam gereken reklam yatırımı kişisel bütçemi zorlayacağı için sunucuyu ücretsiz olarak yayınlamaya karar verdim.

    Etkinlikler sayfasına Cumhuriyet, Ramazan ve Kurban Bayramı Etkinlikleri, Yeni yıl ve Haftasonu etkinlikleri eklenmiştir.
    Detaylı Bilgi için:http://tr.hellyeahmu.com/index.php?op=etkinlikler

    Üye olan arkadaşlar 7 Haziran 00:00'dan itibaren sunucuya üye oldukları hesaplarla giriş yapabilecekler. Bu tarihe kadar sunucuya sadece demo hesaplarla giriş mümkün.

    Şimdiden herkese iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 1 Haziran 2014; 15:31:36 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.