Şimdi Ara

HellYeahMU [Season 1 - Season 6 - Season 13] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
17.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son durum nedir alper bilgi verirsen iyi olur.
  • alper kardeşim kolay gelsin. 97 d serverin vardı senin.bir ara yazın takıldım baya güzeldi.Noldu server.Yukarıda bir kaç şey okudum ama 97d sorunlumu?açıkları kapatamadınmı.Aslında en sevdiğim versiyon 97 d .şahsen yenileri hiç sevmiyorum ben.yeni serevrinde hayırlı olsun.sen baya çalışkan birisin gördüğüm kadarıyla iyi işler yaparsın umarım.Allah emeklerine zayiat vermesin.
  • flapcem. Uzun süre konfigürasyonlarla ilgilenemedim. Test sürecine katılan pek oyuncu olmadı. Bana gelen çok az sayıda bug report oldu. quest bug ve stadiumdaki spotların bugları fixledim. Yazılımdan vakit bulamadığım için daha geçen gün shopları düzenleyebildim. Önümüzdeki ay askere gidiyorum. Ancak 1-2 hafta içinde sunucuyu public olarak yayınlayıp başlatmayı düşünüyorum.

    Teşekkürler hunter. 0.97d sunucuda oynayan oyuncuların %90'ı hile kullanıyordu. Hile kullanmayanlar da sıkılıp bıraktılar hep. Çok ciddi açıkları da vardı fixleyemedim. S6E3 çok sayıda popüler free dosyalar buldum. Bunu aylık çok ucuz bir ücret ödediğim kiralık sunucuya konfigüre etmek çok zor oldu ama başardım. Bu yüzden ismimiz sürsün namımız yürüsün hesabı kapatmak istemiyorum. 4-5 aylık VPS ücretini de ödedim. Websitesini serverdan ayrı shared hostinge kurdum server lag yapmasın diye. Sitedeki her modül düzgün çalışıyor. Ayrıca cliente kendi yazdığım bir contact tool ekledim. Oyuncular bunun üzerinden sunucuya veya istedikleri admine direk mesaj gönderebilirler.

    Ancak sunucunun her detayını profesyonel şekilde ayarlayamicam. Çok fazla eksik, dengesiz bölümler olacaktır. Ben public başlattıktan sonra oyundaki droplara falan müdahale etmeyi düşünmüyorum. Oyuncular kendi aralarında bir denge bulacaktır.

    Tekrar söylüyorum arkadaşlar öyle süper bir server kurmuyorum. Server olsun diye server kuruyorum. HellYeahMU'da oynamayı düşünen arkadaşlar lütfen büyük beklentilerle gelmesinler :) Hayal kırıklığına uğratmak istemem kimseyi. Benim amacım hellyeahmu adıyla s6 ep3 bir server 7/24 online olsun..




  • sen de 12.12.12 yolcusu musun adaş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TROJ

    sen de 12.12.12 yolcusu musun adaş?

    Aynen bakalım..
  • ben de.

    http://forum.donanimhaber.com/m_62865171/tm.htm bura bizim başlık (:

    sw konusunda yardıma ihtiyacın olursa seslen, ben de gidene kadar oyalanacak şeyler arıyorum
  • alternatif download linkleri ekleyebilir misiniz siteye. ?
  • Kardesimiz askerde bol teskereler konuyu guncelliyorum senin adina :) test serveri olarak acmisti geldiginde devamini getirecek insallah
  • HellYeahMU Türkiye sunucusu Beta Period olarak yayındadır.

    Askerden döneli oldu 1 sene. Mu Online damarım kabardı. Günde 10-13 saat çalıştığım işe rağmen eski tecrübem sayesinde kurdum sunucuyu haftasonları sıkı çalışmayla.
    Yenilenen ilk yazıyı mutlaka okuyunuz.

    Sevgiler, saygılar, iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 18 Mayıs 2014; 20:13:40 >
  • Öncelikle hayırlı olsun. Başarılar dilerim fakat, "Sadece 50 aktif oyuncunun oynaması mümkün olmakla beraber ücretsiz oynamak mümkün olmayacak." kısmı gözüme takıldı. Oyuna sadece para ödeyenler mi giriş yapabilecek?
  • şaka gibi :)
  • Şakadır diye dua ediyorum
  • Hayırlı olsun. :D MuOnline ve Premium üyelik için diyorsun. Kulağa hoş geliyor aslında biz Türkler içerde ne var ne bitiyor diye para verip girer bakarız Ticari anlamda iyi fikir ama server online sayısı 5-10 online olur mu ??

    Görüşleri alalım bu yönde.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Ayda 3 tl den 50 oyuncu pek de büyük bir ticari beklenti değil diye düşünüyorum :) ayrıca webshpp olmadığını yani parayla item alınamayacağını hatırlatırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 19 Mayıs 2014; 12:35:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet iyi fikir ama sana 3TL yi nasıl gönderecekler. Banka ATM leri 5TL yi bile almıyorken. 3TL nasıl hesabına geçecek ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ADMLee

    Evet iyi fikir ama sana 3TL yi nasıl gönderecekler. Banka ATM leri 5TL yi bile almıyorken. 3TL nasıl hesabına geçecek ?

    Paypal veya bu tarz bisey ola bilirmi acaba?
  • Evet paypal olabilir. Artık paypal kartları ve diger kartlar migros marketlerinde satılıyor ve oradan bile para yükletebiliyorsun. O şekilde olabilir ama Türkiye de paypalı olan muonline playeri neredeyse yok denecek kadar az. Düşünün ben bile Paypal alalı 3 ay oluyor.
  • Konunun açılış yazısında bahsettim dostlar. Aylık primim sadece PayPal ile, yıllık ve sonsuz premium ile transformation yüzükler için PayPal ya da banka havalesi. hesap bilgileri veya diğer sorular için iletişim elif@hellyeahmu.com adresine mail atabilirsiniz. PayPal mail adresi de elif@hellyeahmu.com

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 0.96d den beri oynuyorum ilk defa sadece parali olan bir server goruyorum. Global mu bile ucretsiz itemler dagitiyorken sizin serveriniz ne kadar tutar bilemem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyler Durden

    Oyunu 0.96d den beri oynuyorum ilk defa sadece parali olan bir server goruyorum. Global mu bile ucretsiz itemler dagitiyorken sizin serveriniz ne kadar tutar bilemem.

    Aynen en eski versiyonlardan 0.74tü sanırım reality.muo.lv ile başladım. Benim için mu online kesinlikle low exp olmalı. Ve bence bu oyunu. Kapasitesi 150 oyuncudan fazla değil. Diğer sezonlarda yeni haritalar olduğu için 250-500 oyuncuya kadar idealdir.

    Online oyuncu sayısı 50 prensim hesapta 25-30 oluyorsa 15-20 hesap daha satışı olur. Bu süreçte inactive kullanıcı hesapları zaten silinecek. Aylık üyeler 30 gün inactive, yıllık premiumlar 60 gün inactive, sonsuz premiumlar 90 gün inactive olduğu durumda hesap silinecek. Sitedeki kurallarda yazıyor zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.