Bildirim
Hellsgream Hak./Ucretsiz Esya Festivali Sona Erdi/Hile Programlari ve TBL Hakkında. (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
saol bro _____________________________ o ne bea -
bence çok saçma bişe _____________________________ "Kürt Nekadar Kürtse Türkte Okadar Kürttür,
Türk Nekadar Türkse Kürtte Okadar Türktür!"
war_star 76 15% iMDADASH 74 15%
http://www.youtube.com/watch?v=nyrM2tcrD08 -
teşekkürler paylaşım için _____________________________ Hani Bir Zamanlar Bana Bir Gül Vermiştin O Gül Solduğunda Gelecem Demiştin,Allah Canını Almasın O Gül Plastik Çıktı Solmuyooo!! -
saol _____________________________ don't you love the taste of a beaver when it hesitates? -
Yeni Hesaplarda Odemelerde Degisiklik
Oyuncularimizin yaptigi odemelerde guvenligi arttirmak icin, yeni hesaplar TEK satinalma ile sinirlandirilmistir. Normal alisveris yapabilme 30 gun bitiminde gerceklesecektir.
bu ne ya??_____________________________ -
saol kardeş yaralı olmuş _____________________________ ©Copyright Th3Baktery & Since 2005
█║▌│ █║▌ ║││█║█║ -
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
Oyuncularimizin yaptigi odemelerde guvenligi arttirmak icin, yeni hesaplar TEK satinalma ile sinirlandirilmistir. Normal alisveris yapabilme 30 gun bitiminde gerceklesecektir.
bu ne ya??
yeni hesap aldın diyelim . 1 ayda 1 kez Pus tan alışveriş yapabileceksin._____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
quote:
Orjinalden alıntı: Eternal_Fox
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
bu ne ya??
yeni hesap aldın diyelim . 1 ayda 1 kez Pus tan alışveriş yapabileceksin.
bu ne yaa böyle şeymi olur ben yeni server gelirse oraya geçecem yeni hesap açacam ama 1 ay içinde birçok kez PUS kullanacam saçmalık_____________________________
-
kardeş açıkladım orda sadece 1 kaç scnin Kolilenmiş hali Ramazan paketi gibi düşün
Süper ötesi benzetme olmuş:D_____________________________ "It's time to fight back", that's what Huey said.2 shots in the dark now Huey's dead. -
eyw eline saglık _____________________________ -
Teşekkürler Eternal _____________________________ -
serwer a geçen arkadaşlara başarılar _____________________________ Beşiktaş sen olmasan,yaşamak neye yarar... -
benim arkadaşımda geçti carnac east e 61 oLdu asas orc
fp set +7 yaptı_____________________________ Beşiktaş sen olmasan,yaşamak neye yarar... -
Saolasın. _____________________________ Yaptığım yorumlardan, İslam'a uygun olmayanları kesinlikle kabul etmeyin, örnek almayın ve hatamdan dolayı uyarınız. -
teşekkürler _____________________________ ••●●l ™ ANTALYA ™ l●●••:
-
saol _____________________________ İtem Yoksa Ezik Dersiniz , İtem Varsa Hacker & Duper & Zengin Zuppesi Dersiniz. Can Potuyla Oynarız Oyunu Bilmiyo Dersiniz , Minor Yaparız Pedalcı & Programcı Dersiniz. Pm Açarız Söversiniz , Pm Kaparız Artist Dersiniz.. Çünkü Ezüksünüz.
-
knight adam akıllı bi düzeltseler mesela benim pc de cz de hep dc yiyo neden _____________________________ -
Bugün ayın 8 i Bu konu eski mi yoksa simdi de baqlanıyor mu bilgilendirin lütfen... _____________________________ -
saol kanka çok saol _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X