Şimdi Ara

Hellblade: Senua's Sacrifice (2017) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
7
Favori
10.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende Süper Kupa Finalini izlemek için bulmacanın ortasında çıkmıştım. Umarım yalan olmamıştır oyun.
  • Yapımcı Steam üzerinden yama çalışmasının yapıldığı belirtti.Yakın vakitte bir güncelleme gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Ağustos 2017; 17:27:9 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Gözden kaçmış geçtim o hatalı yeri umarım bir daha olmaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 2 saat oynama imkanı buldum parasını kesinlikle hak ediyor.
    Oyunda pek fazla çeşitlilik yok, puzzle olayına pek fazla girmemişler genellikle aynı şeyler,
    combat çok iyi olmuş, zaten ninja theory den daha azı beklenmezdi, fiyatıda çok makul ve türkçe destekli, imkanınız varsa kesinlikle deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 10 Ağustos 2017; 22:5:43 >
  • Neden ölü bu konu.
  • Dün yarım saat kadar oynayabildim vakit yoktu. Oyun gerçekten muazzam. Atmosferi bu kadar sağlam oyun pek hatırlamıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün gece bitirdim.Bir oyun olarak tüm alanlarda istenileni tam olarak verememiş olabilir fakat amacına tam olarak hizmet eden bir yapım olmuş.Kesinlikle tavsiye ederim çok beğendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 11 Ağustos 2017; 15:10:27 >
  • Bitirenler kaç saatte bitirdi acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 saatte bitirenler olmuş. Ben 11 saatte
  • Selamlar;

    Oyun tek kelime ile mükemmel hikayesi,kurgusu,anlatımı harika olmuş. Bulmacaları yer yer bazen sıksada oyunu bitrdikten sonra fetures bölünü izledğinizde çok daha hakim oluyorsunuz konuya ve bulmacaların nerden ortaya çıktığını öğrenince daha bir hoşunuza gidiyor. Cambridge üniversitesi Neuroscience ve Psychiatrist uzamanı Prof Poul Fletcher baş karakterimizin yaratılmasında çok katkı sağlamış. Belki ben çok abartıyorum ama ben oyuna kesinlikle hayran kaldım. Yani hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 12 Ağustos 2017; 12:34:30 >
  • Ara sahnelerde ve combat sırasında rahatsız edici fps düşüşleri oluyor bende başka yaşayan var mı?
  • Optimizasyon güzel olmuş, en azından benim PC'de akıcı bir şekilde çalışıyor. Grafikler çok güzel görünüyor, sesler süper, hikaye güzel gidiyor. Bakalım bir kaç saat sonra bazı oyuncuların sıkıldığı gibi bulmacaların tekrar etmesinden, dövüşlerden sıkılacak mıyım, göreceğim.

    Oyunun korsanı var ama bu tarz bağımsız çıkan ve iyi niyeti ile ortaya farklı bir şeyler koyan yapımcıların desteklenmesi lazım, zaten 50 liralık bir oyun. Gönlünüzün el vermeyeceğini düşünerek, Steam'den almanızı öneririm, hem doğru düzgün yamalarınızı alır, sorun yaşamazsınız, hem de böyle yapımcılara destek olursunuz.
  • Blackline23 kullanıcısına yanıt
    Oyunun çözünürlük değiştirmesi çalışmıyor. 4K yapsanız dahi aslında 1080p de oynuyorsunuz. Sırf bu yüzden oyunu oynamadım açıkçası. Last of us oynamadınız galiba oynadığım en iyi oyun bu demissiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 12 Ağustos 2017; 8:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Oynadım bitirdim elbetteki de çok güzel bir yapımdı tartışmasız ama Senua’nın psikozu, ruh hastalığı,iç çatışmaları oyunun karanlık atmosferi ile o kadar güzel oturtulmuş ki beni benden aldı,çok etkiledi.Yani tek bir kelime dahi kaçırmamak için diyologlardan bütün oyunu pür dikkat oynadım. Bildiğin oyundan sonra Neuroscience ve Psychiatri hakkında uzun uzun araştırma yaptım meraktan. Oyundaki bulmacaların bile bu''hastalık'' ile o kadar ilgisi var ki buda oyunun ne kadar derinlemesine işlendiğini gösteriyor. Zaten oyunun puanlarına bakarsanız yüzeysel olarak , koşturarak ilerlenicek ,oynanıcak bir oyun değil kesinlikle , bir inceleme yazısından bir alıntı vereyim size '' klasik bir oyunla karşılaşmayı umut ediyorsanız, bu oyun sizin için bir hayal kırıklığı olabilir, bunu en baştan söylemem gerekiyor. Zira oyun çok farklı bir yapıda ilerlese de aynı zamanda bir o kadar da ince bir köprü üzerine konumlandırılmış. Kısacası oyunu ya çok seveceksiniz ya da size sıkıcı ve sıradan gelecek. Normal yapımlarda bu çizgi çok daha yumuşak olurken Hellblade'de ise adeta keskin bir bıçak kadar sert bir şekilde resmedilmiş. Şiddetle tavsiye ederim size inglizceniz iyi ise kesinlikle inglizce ve Kulaklıkla oynayın. Saygılar

    Not: Oyunu bitirdikten sonra mutlaka fetures bölümünü izleyin.

    Edit : Çözünürlük konusunda bende öyle bişeyler olduğunu tahmin ettim aslında ama çok rebkler çok güzel grafikler pürüzsüz ve gayet keskin görünüyordu saolun yinede bilgi için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 12 Ağustos 2017; 12:21:29 >




  • Blackline23 kullanıcısına yanıt
    FULLScreen yapınca oyun 4k olmuyor 1080p oluyor , osistemle 4kda o fps alman inkamsız. Ekran çözünürlüğünü masa üstünden 4k yapın ve oyuna girince full screen yapmayın windows pencereli diye bişey vardı onu yapın 4k oluyor. GTX 1070 ile 4da 30-35 fps veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 12 Ağustos 2017; 12:30:28 >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Masaüstünüzü 4K yapın oyuna girince Windows Pencereli şekilde 4k ayarlayın oluyor.
  • Oyunun şaheserliği hakkında hiç fazla söze gerek yok, o fotoğraf modu yok mu... Oyunu bırakıp 10-15 dk ss aldığımı biliyorum grafikler muazzam.
    Ama oyunda anlam veremediğim fps düşmeleri oluyor. Özellikle son 2 bölümü komple 15 fps ile oynadım diyebilirim. Genelde 50-60 fps ile çok yüksek ayarda oynuyorum lakin bu bahsettiğim anlarda grafikleri ister çok düşük yapayım ister çok yüksek sabit 15 fps veriyor. Dosyaları doğrulamadır, ekran kartı güncellemesidir felan hepsini yaptım ama durum aynı.
    Başına böyle bir şey gelen var mı?
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Dostum foto modunda ekran görüntüsünü hangi tuşla alıyoruz ?
  • mekan filan değiştirdiğimiz vakit hdr gibi ya da bazı oyunlarda ortam kapatma diye geçen bir ayar ışığı kısıp açıyor. mesela güneş varken bir anda sanki akşam oluyor ben bu ayara kıl oluyorum abi. grafik menüsünde de öyle bir ayar yok. o özelliği kapatmanın yolu yok mu acaba?
  • feriox kullanıcısına yanıt
    Sanırım oyunda ss almak için bir tuş yok. Ben steam den alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.