Şimdi Ara

Heliosda Ardream Clan Kuruldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heliosda başlamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim human 59 ardream asasım. Serverda ardreamda cidden itemli adam yok.
    Biraz user eksiği var. Level kasmada yardımcı olabilirim. Oyun İçi pm ZenRoshisi

• Bariz bi karus eksikliği var server da.62 Lv'im şuan exp kasıyorum.Yan char açarım belki. eViLHunt3r nick.
  • Aynen öyle karus eksik bayağı. Belki NTS atarım bende
  • Ben de geleyim 80 lvl im :) geleyim mi pelerinli clanım da var ..?

Karus

Aslına bakarsanız ben ancak 80 e kasabildim 83 e kadar sağlam bir clan olursa kafamıza göre takılıp (HİLESİZ) kasmak isterim ..?

Bir ara helios da oynadım ciddi ciddi char dizdim rol +7 +7 sheller +7 shard felan sonra clansızlıktan bıraktım oynamadım daha ama iyi bir kafa dengi ekip olursa 83 e kadar kasabilirim,ya bence clanda öyle şu şu zamanda felan diye birşey olmamalı ben çalışan insanım girdiğim zaman birkaç kişi varsa kasacak o olur zorlamaya kimse gelmemeli clan full dolu olmalı ama işimiz KO olmamalı girdiğimiz zaman denk gelirse hoş sohbetler olmalı bu oyuna doymuş insanlar olmalı hırs mış yok hırsızlıkmış olmamalı.Oyun amaç değil araç olmalı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 13 Ağustos 2013; 12:55:13 >
  • 83 Kasmak zahmetli biz ardream takılıyoruz. Krowaz setiydi skilleriydi vs uzun iş. Ardreamsanız gelin bendede var A5 Clan Felankor Ally li
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teem0

83 Kasmak zahmetli biz ardream takılıyoruz. Krowaz setiydi skilleriydi vs uzun iş. Ardreamsanız gelin bendede var A5 Clan Felankor Ally li

Bir bakayım yan char 59 sanırım battle priest im vardı ama emin değilim bakayım eğer varsa gelmeyi düşünüyorum, oyun bir açılsın hemen girer bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 13 Ağustos 2013; 13:30:23 >
  • Mesaj bulunsun başlarım belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronark Char Tanıtım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç saattir kapalı oyun bişey yapacaklar onuda beceremediler ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.