Şimdi Ara

helikopterim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pazartesi günü ls-model in ls-109 modelini aldım ancak dün helikopter arıza yaptı gaz verdiğimde kendi etrafında dönüp duruyor ve bazen alt pervane oturduğu yerden çıkıyor parçaladım ama sorunu bulamayınca geri monte ettim nolur yardım edin şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: benis

arkadaşlar pazartesi günü ls-model in ls-109 modelini aldım ancak dün helikopter arıza yaptı gaz verdiğimde kendi etrafında dönüp duruyor ve bazen alt pervane oturduğu yerden çıkıyor parçaladım ama sorunu bulamayınca geri monte ettim nolur yardım edin şimdiden teşekkürler

dostum ona verdiğin paraya üzüldüm o bir oyuncak maalesefki sorunu çıktımı atıcaksın(uğraşırsan yapılabilir aa harcadığın zamana deymez) sana önerim yaklaşık 250 tl biriktirip lama v4 veya solo pro alman
  • Tamir ettim sağol
  • helikopter aldım şuan üst pervane dönüyor ama alt pervanesi dönmüyor nasıl yapacam şimdiden tşkler
  • ÜST PERVANE DÖNÜYOR DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE AMA ALT PERVANE DÖNÜYOR AMA YAVAŞ BİR ŞEKİLDE DİŞLİLER OYNUYOR YUKARI AŞAĞI OYNUYOR ACABA ONDAN MI ACİL CEVAP BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanlı_6565

ÜST PERVANE DÖNÜYOR DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE AMA ALT PERVANE DÖNÜYOR AMA YAVAŞ BİR ŞEKİLDE DİŞLİLER OYNUYOR YUKARI AŞAĞI OYNUYOR ACABA ONDAN MI ACİL CEVAP BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

dişlin sıyırmış olabilir veya motorun bitmiş olabilir görmeden birşey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanlı_6565

ÜST PERVANE DÖNÜYOR DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE AMA ALT PERVANE DÖNÜYOR AMA YAVAŞ BİR ŞEKİLDE DİŞLİLER OYNUYOR YUKARI AŞAĞI OYNUYOR ACABA ONDAN MI ACİL CEVAP BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

aynısıydı alt percaneyi helikoptere goğru güçlü bir şekilde ittir ve üst pervane ile arasına bant yapıştır ama kısa olsun yoksa üst pervanenin dönmesini engellersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psikolojim bozuldu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende helikopteri bugün aldım bir kez yere çarptı, Ondan sonra üst pervane dönüyor lakin alt pervane dönmüyor, dönsene 1-2 tur miller aşağı yukarı oynuyor ondan olabilir diye düşündüm bende sorun ne acaba yardımcı olursanız ok sevinirim...
    ALt pervaneyi aşağı doğru mu yukarı doğru mu ittircez, ne yapmalıyım ve nereye bant yapaıştırcaz acil yardım.
    (pervane sesi önceden normalken şimdi cıy diye bi ses ıkarıyor dişli tam temas etmiyor sanki pervane miline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_turco

arkadaşlar bende helikopteri bugün aldım bir kez yere çarptı, Ondan sonra üst pervane dönüyor lakin alt pervane dönmüyor, dönsene 1-2 tur miller aşağı yukarı oynuyor ondan olabilir diye düşündüm bende sorun ne acaba yardımcı olursanız ok sevinirim...
    ALt pervaneyi aşağı doğru mu yukarı doğru mu ittircez, ne yapmalıyım ve nereye bant yapaıştırcaz acil yardım.
    (pervane sesi önceden normalken şimdi cıy diye bi ses ıkarıyor dişli tam temas etmiyor sanki pervane miline.

elin alet edevat biliyorsa sök tamir et olmuyorsa 5 tl veririm sat bana.
  • Bende almak istiyorum yardımcı olurmusunuz
  • benm helikopterimin alt pevanesi gövdeye sürtüyor ve ses çıkartıyor nasıl yapabılırm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.