Bravo! Kesinlik ile yürekten alkışı hakediyorlar .
helal olsun ......
Gözlerim doldu nedense
futbolun böyle güzelliklerini gerçekten çok özledik . . .
Helal olsun bencede
Atatürk'ün Dediği gibi "Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" Teskkurler.
Helal Olsun , Böyle bir hareketi yürekten yaptıklarına inancım sonsuz , keşke diyeceklerim varda simdi ban yemek istemiyorum eskiden beşiktaş la iyiydi aramız özhan başkan zamanlarıydı sanırım , Allah rahmet eylesin.Şimdi son zamanlardda şike olaylarından ötürü öyle mi hala bilmiyorum
helal olsun..
konuyla alakalı değilde galatasaray formalarında da türk bayrağı vardı onlar neden kaldırıldı ?
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
helal olsun..
konuyla alakalı değilde galatasaray formalarında da türk bayrağı vardı onlar neden kaldırıldı ?
Sadece içinde bulunduğu yılda ligi şampiyon tamamlayan takım ve Türkiye Kupası'nı kazanan takım diğer sezonda formasında Türk bayrağı taşımaya hak kazanıyor.Yani 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak bitiren Fenerbahçe ve Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş 2011-2012 yılında formalarında Türk bayrağı taşıyacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
helal olsun..
Lig ve Türkiye kupası şampiyonları Türk bayrağı logosunu formalarına koymaya hak kazanırlar. 3 sezondur herhangi bir başarımız olmadığı için biz de yok maalesef.
Helal olsun ikisine de..
Güzel hareket.
Helal olsun
vay beee helal la size guti de iyi bilir terörün nasıl pis bişe olduğunu ömrüm boyunca unutmayacağım bunları bravo
helal olsun...........
Takdir ettim.
Gerçekten helal olsun ekmeğini yediği topraklara insanlara saygısını sonsuz bu oyuncuların