Şimdi Ara

Helal Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

O işler transferle olmuyo işte.2 sene önce Beşiktaşın kadrosu ortaydı.Biz de Anelka'yı ,Carlos'u felan getirdik de ne oldu.Hiç katkı yapmadan gittiler.

carlos sana cl de çeyrek final oynattı daha ne yapsın ?

Ya bırak Allah aşkına.Carlos yüzünden sol kanat otobana dönüyo.Ümit Özatı bile aratıyodu.

Hayatında kaç tane Çeyrek Final gördün renkdaş söylede bilelim.

1 kez.Sen kaç kere gördün?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

O işler transferle olmuyo işte.2 sene önce Beşiktaşın kadrosu ortaydı.Biz de Anelka'yı ,Carlos'u felan getirdik de ne oldu.Hiç katkı yapmadan gittiler.

carlos sana cl de çeyrek final oynattı daha ne yapsın ?

Ya bırak Allah aşkına.Carlos yüzünden sol kanat otobana dönüyo.Ümit Özatı bile aratıyodu.

Hayatında kaç tane Çeyrek Final gördün renkdaş söylede bilelim.

1 kez.Sen kaç kere gördün?

İşte o çeyrek finale "ya bırak allah aşkına" demek kolaymı?

Carlos dediğin adam Fenerbahçeye gelmiş en kariyerli adamdır, takımın suçu ne yönetim daha geniş bir kadro kurmayıp takımda yorulanları döndürme fırsatı vermediyse. Adam heralde Sevillaya oynadığını Gençlere oynamaz.

• Yahu siz ne sanıyosunuz fenerbahçe yönetimini oturup bizim transferleri izliyolar diye düşünüyosunuz ama aziz yıldırım söz vermedimi aykut kocamana transferler yapıcaz istediğini alıcaz diye sözünden döndürmedimi adamı sizde sorun yönetim para veya istememezlik felan değil ki.Kendinizi ortalama bir oyuncu olarak düşünüp avrupada oynadığınızı farzedin fenerbahçe size teklif yapıcak e oyuncu olarak ilk bakıcağınız yaşıcağınız şehirden paradan önce takımın durumudur e fenerbahçeninde durumu ortada şike olaylarından duymayan kalmadı.Sonuc ne olursa olsun 1 sene boyunca bu takım türkiyede ve avrupada konuşuldu suçsuz bulundu veya bulunmadı daha bu olayların ertesi senesinde tabiki oyuncu transfer edemessin sen.Oyuncuların transfer olurken bakıcağı ilk şey paradan ve yaşıcağı şehirden önce takımın durumudur.Kimsenin bu olaylardan sonra geliceğini düşünmüyorum gelirsede artık yönetim ikna etmiş demektir oyuncuyu.

Konuyu açana veya konuda konuşulanlara cevap olarak yazmadım sadece her yerde fener yönetiminden şikayetçi ama bu durumdaki bir takımın transfer yapması olası gelmiyor bana pek.Yahu yazının sonunda aklıma geldi klübün başkanı geçen seneyi içeride geçirmiş var mı böyle bir şey ya sonra avrupadan 25 yaşında oyuncu transfer edicen.Aziz yıldırımın kafasından geçenleride çok merak ediyorum gerçekten hala ne yapıyor bu klübün başında.

• Beşiktaşla nasıl kıyaslıyorsunuz anlamıyorum adamlar zaten halihazırda geçen senenin şampiyonu bu senenin lideri ve ŞLde çeyrek final şansları yüksek.
  • Bu kadar general bir takıma fazla bence..İstanbulspor ve BJK örneklerine benzemez umarım..az yatırım değil..
  • Biraz da tebrik etmeyi öğrenmek lazım. Helal olsun adamlara.

Taraftarın gönlü böyle yapılır , takıma böyle takviye yapılır.

Bizimkiler de şimdi hamle yapıcaktır illaki , taraftarın gidip bi forma dikmediği kaldı atölye de...

Bunların bi geri dönüşü olmalı artık , kafayı çalıştırsınlar azıcık.
  • yalnız galatasarayın transferlerimdenmidir yönetimin başarısızlığındanmıdır bilmem ama taraftar olarak fena şekilde böşünmüş durumdayız. Sonumuz hayrola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Adamlara helal olsun, yonetimine de helal olsun transfer komitesine de helal olsun.

Biz 3 Temmuz'da kaldik adamlar Cin'den Drogba alip getirdiler.

Umarim yaptiklari bu transferler ile Schalke'yi elerler ve sampiyon olurlar.

Arkadaşım tebrik ediyorum seni. Öncelikle medeni cesaretinden ve FairPlay hareketinden dolayı. İkincisi bütün şakşakçı tayfasına rağmen yazdığın için.

Onlara yazacak tek bir şey var: KUZULARIN SESSİZLİĞİ.

• Transferler tamamen öz kaynaklarla yapıldı. Beşiktaş gibi kişilerden borç alınarak yapılmadı. Eğer bu takım bu sezon da şampiyon olursa asıl transferler o zaman başlar. 15-20m lik bonservisler görmeye başlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabregas.

evet adamlara helal olsun ama transfer başarısı için değil risk aldıkları için doğru zamanda doğru riski aldılar sadece schalkeyi gecseler şl den sponsorlardan sneijderin bonservisini çıkartırlar diğer turu gecseler hem drogba hem sneijderi çıkartırlar + forması locası osu busu ancak schalkeye elenilirse ve türkiye liginde şampiyon olamazlarsa işte ozaman durum vahim olabilir bizim böyle riskler alma lüksümüz yok çünki uefa takımlara şl ligine kıyaslanırsa şaka gibi paralar veriyor alsak nolcak sanki hadi bugün getirdin kakayı emenikeyi aykutun sisteminde top oynucak futbolcu belli baroni selçuk hasan ali bakmayın kuyta sowa onlarıda klübeye atarda yüzü yok okadar yoksa neden stoch gibi bir adamı otursun klübede madem oturtcan göm ruslara 12 13 milyon euroya bari işe yarasın hem değeri düşüo hem adamın geleceğiyle oynuyosunuz krasiç tamamen yönetimin fantezisidr adamın 4 senelik fenere faturası bonservisi ile 20 milyon euro yahu yazıktır günahtır be şöle boktan adamlara bu paraları harcıyosunuz da ama belhandaya gelince fiyatı 11 den 10 a indirmek için 1 ay uğraşıyosun indirincede transfer başarısı oluyor bırakın bu işleri

Cl yi bilmemde Türkiye liginde Galatasaraydan başka şampiyon çıkacağını pek sanmıyorum.

• Yine saçmalamalar başlamış. Transfer için takım mı tutulur? O zaman Galatasaray'lıların hepsi zamanında Fenerbahçe'li olmuştu.

Günden güne iyice kronikleşmeye başladı salaklıklarınız. Takımda olan biten kötü birşey yok, alınan sonuçlara göre bilet kesiyorsunuz.

Neymiş kötü oynuyormuşuz... UEFA'da yolumuza devam ediyoruz, ligde iyi bir konumdayız ve ZTK'da gruptan çıkmayı garantiledik. Yahu siz ne istiyorsunuz?

Real Madrid ve Barcelona maçlarını izleyipte gözleri futbol gören, soluğu kendi takımı neden böyle oynamıyor eleştirisi yaparken alıyor.

Kimse demiyor ki 3 sene evel yapılan altyapı yatırımlarının mevyelerini topluyoruz ve kimse düşünmüyor ki yabancı sınırlaması kademeli olarak düşürülecek...

Galatasaray'ın yaptığı şuursuzca transfer başka birşey değil. Bizde bunu yaptık zamanında. Zamanında "Aziz baba alır" şimdi "Ünal başgan alır" oldu. Değişen birşey yok. Günü kurtarma amaçlı yapılan transferler ve geleceğe dair kimsenin birşey düşündüğü falan yok. Sanılmasın ki Galatasaray'ın transferlerine laf ediyorum veya kötülüyorum. Aksine iyi transferler ama ne yazık ki şuursuzca yapılmış oldu. Her ne kadar bizde Kuyt ve Krasic zamansız olduysa, Galatasaray'da da Drogba ve Sneijder zamansız oldu.

Lafları çarpıtıpta bik bik ötecek varsa yorulmasın cevap atmayacağım.

• Konuyu açan arkadas bir şeyi atlıyor bence.Biz taraftar olarak 3 Temmuzda kalmadık yönetim 3 Temmuz'da kaldi ve 3 temmuzu kendine kalkan yapıyor,kullanıyor.3 Temmuz'un yapamadığını Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman başardı.Taraftari böldüler.Nerede o gecen seneki kenetlenme?

Bizim kadromuzun Gsden daha net eksikleri vardı ama biz adam alamadık üstüne adam satıp kadroyu daralttik,Gs gitti kadroyu genişletti.

Gs için ise tebrikler.Buyuk risk aldılar.Sonu nasıl olacak bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Yine saçmalamalar başlamış. Transfer için takım mı tutulur? O zaman Galatasaray'lıların hepsi zamanında Fenerbahçe'li olmuştu.

Günden güne iyice kronikleşmeye başladı salaklıklarınız. Takımda olan biten kötü birşey yok, alınan sonuçlara göre bilet kesiyorsunuz.

Neymiş kötü oynuyormuşuz... UEFA'da yolumuza devam ediyoruz, ligde iyi bir konumdayız ve ZTK'da gruptan çıkmayı garantiledik. Yahu siz ne istiyorsunuz?

Real Madrid ve Barcelona maçlarını izleyipte gözleri futbol gören, soluğu kendi takımı neden böyle oynamıyor eleştirisi yaparken alıyor.

Kimse demiyor ki 3 sene evel yapılan altyapı yatırımlarının mevyelerini topluyoruz ve kimse düşünmüyor ki yabancı sınırlaması kademeli olarak düşürülecek...

Galatasaray'ın yaptığı şuursuzca transfer başka birşey değil. Bizde bunu yaptık zamanında. Zamanında "Aziz baba alır" şimdi "Ünal başgan alır" oldu. Değişen birşey yok. Günü kurtarma amaçlı yapılan transferler ve geleceğe dair kimsenin birşey düşündüğü falan yok. Sanılmasın ki Galatasaray'ın transferlerine laf ediyorum veya kötülüyorum. Aksine iyi transferler ama ne yazık ki şuursuzca yapılmış oldu. Her ne kadar bizde Kuyt ve Krasic zamansız olduysa, Galatasaray'da da Drogba ve Sneijder zamansız oldu.

Lafları çarpıtıpta bik bik ötecek varsa yorulmasın cevap atmayacağım.

fenerbahçeyle ilgili kısım oynana futbol dışında doğrudur hedeflerin içinde olduğu sürece sıkıntı yok..

fakat transferler konusunda tam tersi şekilde tam zamanında olduğunu düşünüyorum özellikle drogba transferi şov amaçlı gibi görünse de aksine galatasaray için nokta transferdir çünkü santrafor bol gibi gözükse de maalesef elimizdeki hiçbir forvet tam manasıyla golcü değil drogba bu konuda eksiği kapatacak..

sneijder ise oyunu rakip sahaya yıktığımızda ki genelde bu şekilde oynuyoruz dar alanda oyun sıkıştığında o sıkışıklıkta pozisyon yaratmada kilit rol oynayacaktır..

• Allah aşkına nasıl R.Carlos FB'ye katkısı olmadı ? Nasıl Guti'nin Quaresma'nın BJK'ya katkısı olmadı ?

Zararları ne oldu hangi maçta rezil rüsva oynadılar ?

Ama 1-2 futbolcunun Avrupa'da ve ligte kupa aldırmadığı içinn '' ne yaptı kı ? '' demek ayıptır , bilgisizliktir
  • Transfere göre takım tutulmuyor ama yönetime başkana hocaya göre takım desteklenmez.

Eksik yönlerin varsa takımın başındakiler işi bitirecekler.

Taraftar görev başına demeyi biliyorsunuz şimdi taraftar bekliyor yönetim başkan hoca görev başına.

Kimse GS ya ezilmek istemiyor. Sportif başarısı sıradan olan bir Başkan'dan
    bahsediyorsun. Yok ligde iyiyiz yok şurada umutluyuz ile sonuca gidilmiyor.

Oynadığımız oyun ortada kadro ortada hoca ortada. Perşembenin gelişi Çarşambadan belli zaten. Sene sonu yine konuşuruz.

• Galatasaray da yapılan transferleri şu aşamada sadece tebrik ederim, 1 2 hatta 4 5 maç oynadıktan sonrada gerekirse doğru veya yanlış eleştiririm...

Güzel görünüyor ama bir oynasınlar bakalım, Inşallah hayırlısıyla oynarlarda , avrupada bir başarı gelir şu ülke ye..
  • kusura bakmayında 5 sene çok birşey beklemeyin kulüpten belimizi biraz kırdılar 3 temmuz olayında ama çok iyi döndük virajı her neyse ben şöyle hatırlıyorum..2 temmuz 2011...emenike , serdar , sezer , orhan fenerbahçe de resmi olarak türkiye transferi bitmiş , lassana diarra , gökhan inler ve moussa sow görüşülen isimler üçüylede anlaşmıştık bence geliceklerdi ve eldeki kadro niang ALEX emenike EMRE lugano lass gökhan inler sow gg volkan santos vs......yabancı sınırlaması yoktu o sezon kaldı ki bunlar gelince baroni dia yobo şutlanırdı...ama olmadı dönen çarkı kırdılar resmen nereden nereye geldik şimdi....baroni bel kemiği selçuk onun yedeği ilginç forvette niang emenike izlemek varken bienvenü izledik haha komedi...ama bu devran yine döner gs fazla sürmez bu sefa sizi gördükçe bjk geliyor aklıma portekiz sevdası aldı götürdü bjk yide :) biz bu virajı dönmesini de biliriz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

quote:

evet adamlara helal olsun ama transfer başarısı için değil risk aldıkları için doğru zamanda doğru riski aldılar sadece schalkeyi gecseler şl den sponsorlardan sneijderin bonservisini çıkartırlar diğer turu gecseler hem drogba hem sneijderi çıkartırlar + forması locası osu busu ancak schalkeye elenilirse ve türkiye liginde şampiyon olamazlarsa işte ozaman durum vahim olabilir bizim böyle riskler alma lüksümüz yok çünki uefa takımlara şl ligine kıyaslanırsa şaka gibi paralar veriyor alsak nolcak sanki hadi bugün getirdin kakayı emenikeyi aykutun sisteminde top oynucak futbolcu belli baroni selçuk hasan ali bakmayın kuyta sowa onlarıda klübeye atarda yüzü yok okadar yoksa neden stoch gibi bir adamı otursun klübede madem oturtcan göm ruslara 12 13 milyon euroya bari işe yarasın hem değeri düşüo hem adamın geleceğiyle oynuyosunuz krasiç tamamen yönetimin fantezisidr adamın 4 senelik fenere faturası bonservisi ile 20 milyon euro yahu yazıktır günahtır be şöle boktan adamlara bu paraları harcıyosunuz da ama belhandaya gelince fiyatı 11 den 10 a indirmek için 1 ay uğraşıyosun indirincede transfer başarısı oluyor bırakın bu işleri

Cl yi bilmemde Türkiye liginde Galatasaraydan başka şampiyon çıkacağını pek sanmıyorum.

yanlış anlama dostum bundan 5 sene önce deseydin eyvallah derdim çünkü 4-5 sene evvel gerek fb gerek gs fixtura baktıkları zaman 17 maçta en fazla 4 maçta puan kaybeder derdik ve öle olurdu ligler 80 puanın üstünde bitirilirdi ama bu sene farkettiysen 4 maç üst üste kazanan takım yok allahın kasımpaşası ordusu tık diye 3 tane döşüyo 3 büyüklere çünkü 3-4 sene evvel 400 500 bın euroya oyuncu bakarken sımdı 1.5 2 milyon euroya primier ligten oyuncuyu getirebiliyor o yüzden bu ligte kimin şampiyon olacağı belli değil ligin 9.su bile 3 maç kazandığı zaman şampiyonluğa ortak oluyor iyice bank asya ligi oldu=)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

quote:

yanlış anlama dostum bundan 5 sene önce deseydin eyvallah derdim çünkü 4-5 sene evvel gerek fb gerek gs fixtura baktıkları zaman 17 maçta en fazla 4 maçta puan kaybeder derdik ve öle olurdu ligler 80 puanın üstünde bitirilirdi ama bu sene farkettiysen 4 maç üst üste kazanan takım yok allahın kasımpaşası ordusu tık diye 3 tane döşüyo 3 büyüklere çünkü 3-4 sene evvel 400 500 bın euroya oyuncu bakarken sımdı 1.5 2 milyon euroya primier ligten oyuncuyu getirebiliyor o yüzden bu ligte kimin şampiyon olacağı belli değil ligin 9.su bile 3 maç kazandığı zaman şampiyonluğa ortak oluyor iyice bank asya ligi oldu=)

Görüşünüze katılmamak elde değil. Zaten lig tarihinin en düşük puanlı ilk yarı lideri oldu Galatasaray.Ben sadece görünen tabloya göre yorum yaptım. Beşiktaşın hali zaten malum Fenerbahçede eski günlerini mumla arar halde. Bundan dolayı öyle demiştim. Tabi futbol bu hiç birşey belli olmaz izleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Sen Fenerbahçeli değilsin anca Skorbahçeli olabilirsin.

burada edebiyat yapma şimdi sen oynanan futbol ve kadro'dan memnunsan bir şey demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.