Şimdi Ara

Heimerdinger yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet az önce aldım fakat 1-12-12 yaptım hiç kill alamıyor skilleri kullanamıyor sadece minion ve jung yapabiliyorum lütfen bana biraz yardımcı olun
    forumda gezerken champions geri verme duymustum ama 1 seferlikmiş sanırsam biraz daha denicem olmassa geri vermek için ingilizce metin konusundada yardım bekliyorum ingilizcem pek iyi değil malum

• 3150yi geri verme derim. Geri vereceğin herolar 6300 olsun. Bu arada heimer hakkında rehberleri falan okumayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

evet az önce aldım fakat 1-12-12 yaptım hiç kill alamıyor skilleri kullanamıyor sadece minion ve jung yapabiliyorum lütfen bana biraz yardımcı olun
    forumda gezerken champions geri verme duymustum ama 1 seferlikmiş sanırsam biraz daha denicem olmassa geri vermek için ingilizce metin konusundada yardım bekliyorum ingilizcem pek iyi değil malum

Ne yaptın sen yav. Heim denemeden alınır mı ? Ben de hiç kullanamamıştım. İlk oynayışım son oynayışım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

3150yi geri verme derim. Geri vereceğin herolar 6300 olsun. Bu arada heimer hakkında rehberleri falan okumayı dene.

bende 3150 için deymez diyorumda volibeara biriktiriyordum normalde simdi bastan baslamak zor olucak okulda var fazla kasamıyorum
  • Heimer açayip zor bir hero ama öğrendin mi takımı rahat taşırsın sürekli penta çekersin
  • aslında almicaktım ama midde kolay ve makinaları sayesinde çok seri minion kesiyor ve para kasıyor diye istemiştim youtubedaki videolarıda çok etkileyici 1w5 penta yapanı gördüm sonuç olarak rezalet adamlar geliyor pant falan bi kalkan vuruyor bikaç darbe yerdedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

3150yi geri verme derim. Geri vereceğin herolar 6300 olsun. Bu arada heimer hakkında rehberleri falan okumayı dene.

bende 3150 için deymez diyorumda volibeara biriktiriyordum normalde simdi bastan baslamak zor olucak okulda var fazla kasamıyorum

İstersen geri ver sonradan daha dikkatli seçimler yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Draven için ticket
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok yav sen becerememissindir en son free iken quadra aldimdi. tfde taretlerinin pozisyonu cok onemli ve ultini ne zaman kullanacagin zira taretlerin hem slowluyor hem de canini yeniliyor ayrica e hizlaniyor w bes tane fuze atiyor vs. taretleri hemen koyma kapisin hatta yem olarak sen cik ortaya taretlerine dogru cek adamlari veya karsi takim daginik duruyordur sola ve saga dogru koyabilirsin. e cok yavas gidiyor genelde pesinden gelen adamin kafasina anca atabiliyorsun bufflansa e'nin hizi fena olmaz. neyse biraz ugrasman lazim midde zaten ya last hit atacaksin ya da mecburen taretleri koyup ittireceksin lane'i. mumkunse rabadon-rylai git taretlerine slow da gelir bu sayede. ayakkabilar magic pen olsun. bir de oyun basinda tear al mumkunse. bunlardan sonra armor lazimsa hourglass alabilirsin pasifi ile de team fightta bite falan yaparsan iyi olur. magic pen lazimsa void staff da olur olmadi tear'i aa'ya tamamla. masteryler 9/0/21 yap sag taraftan git ms falan da al increased exp falan al spell vamp'e dokunma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

yok yav sen becerememissindir en son free iken quadra aldimdi. tfde taretlerinin pozisyonu cok onemli ve ultini ne zaman kullanacagin zira taretlerin hem slowluyor hem de canini yeniliyor ayrica e hizlaniyor w bes tane fuze atiyor vs. taretleri hemen koyma kapisin hatta yem olarak sen cik ortaya taretlerine dogru cek adamlari veya karsi takim daginik duruyordur sola ve saga dogru koyabilirsin. e cok yavas gidiyor genelde pesinden gelen adamin kafasina anca atabiliyorsun bufflansa e'nin hizi fena olmaz. neyse biraz ugrasman lazim midde zaten ya last hit atacaksin ya da mecburen taretleri koyup ittireceksin lane'i. mumkunse rabadon-rylai git taretlerine slow da gelir bu sayede. ayakkabilar magic pen olsun. bir de oyun basinda tear al mumkunse. bunlardan sonra armor lazimsa hourglass alabilirsin pasifi ile de team fightta bite falan yaparsan iyi olur. magic pen lazimsa void staff da olur olmadi tear'i aa'ya tamamla. masteryler 9/0/21 yap sag taraftan git ms falan da al increased exp falan al spell vamp'e dokunma.

denerim ama hakikaten ilk defa bu kadar beceriksizim bir heroda en zor heroları oynayabiliyorum ama heimer bi başka

• quote:

quote:

yok yav sen becerememissindir en son free iken quadra aldimdi. tfde taretlerinin pozisyonu cok onemli ve ultini ne zaman kullanacagin zira taretlerin hem slowluyor hem de canini yeniliyor ayrica e hizlaniyor w bes tane fuze atiyor vs. taretleri hemen koyma kapisin hatta yem olarak sen cik ortaya taretlerine dogru cek adamlari veya karsi takim daginik duruyordur sola ve saga dogru koyabilirsin. e cok yavas gidiyor genelde pesinden gelen adamin kafasina anca atabiliyorsun bufflansa e'nin hizi fena olmaz. neyse biraz ugrasman lazim midde zaten ya last hit atacaksin ya da mecburen taretleri koyup ittireceksin lane'i. mumkunse rabadon-rylai git taretlerine slow da gelir bu sayede. ayakkabilar magic pen olsun. bir de oyun basinda tear al mumkunse. bunlardan sonra armor lazimsa hourglass alabilirsin pasifi ile de team fightta bite falan yaparsan iyi olur. magic pen lazimsa void staff da olur olmadi tear'i aa'ya tamamla. masteryler 9/0/21 yap sag taraftan git ms falan da al increased exp falan al spell vamp'e dokunma.

denerim ama hakikaten ilk defa bu kadar beceriksizim bir heroda en zor heroları oynayabiliyorum ama heimer bi başka

''En zor heroları oynayabiliyorum''

-Avatarı volibear olan kullanıcı.

• bence rabadona gerek yok tanky ap kasıcaksın yoksa hiç kasma heimeri ilk tear of goddes al ardından rylai ve zhonya abysall aa void staff bu itemlerle hem iyi vurursun hemde kolay ölmezsin midde yapman gereken full push yapıp turretleri almak adam baktın recall çekti hiç bekleme yık turreti
  • bak en etkili heimer buildini yazayim sana (mobiildeyim unuttugum yerler olabilir pc gecince bakarim)
    runelarina magic penet eksik etme ,ap fazla onemli degil oyun basi o yuzden armor magic resist yada mana regen gibi seyler ekle runelara masteriesler 21 0 9 as u know :D , sakin ola turretler op diyip q gitme cok yanilirsin turretler saten karsina manasi olmayan yada spam yapan bi hero geldigi anda gold kaynagi oluyor , w yi fullersin mumkun oldugunca spamle w ile surekli w git e ye birkere ver w den sonra q yu fulle . Teamfightlarda turretleri aralarinda kendi rangeleri kadar mesafede kur etraflarinda dolan e yi tutturabilirsen turretlerin daldigi adam felc olur :D archangel rylai rabad lich bane kas sonrasinda banshee yada voidstaff alabilirsin duruma gore alirsin . Lich bane bu heroya olur mu diye sorarsan movespeed yoksunu bir patates kafa icin cok uygun :D w attikca duz ataklada damage atarsin kule alman daha hizli olur vs. Bak ben boyle oynarim heimeri cok zevklidir sakin vazgecme kill alamiyorum diye. Onceden heimer 3 turrret dikiyordu hpleri vladin qsuyla 4 kere mi 3 kere mi ne vurunca anca gidiyordu e si dusman turretlerine damage atiyordu felan cok acayip birseydi nerflediler :C :D diyecegim olaki i can help you do that better! Birde benim dedigim gibi dene turretleride direk dikmeni tavsiye etmem pushlarsan gank yersin b yapacagin zaman dik en azindan kule damage yemez . Heimere ad bile kastim guzel oluyor ozellikle jungle yapmasi sariyo ama oyun sonunda ad heimer evelyn gibi ne biliyim bisey yapamiyorsun :D

• heim sadece dominionda cok etkili bi herodur aksini kimse soyleyemez ama classicte berbat domide 1 kuleyi 4 kisiye karsi savundum manam bittiginde oldum ama takimdakiler diger 4 kuleyide almislardi

• quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

heim sadece dominionda cok etkili bi herodur aksini kimse soyleyemez ama classicte berbat domide 1 kuleyi 4 kisiye karsi savundum manam bittiginde oldum ama takimdakiler diger 4 kuleyide almislardi

Classicte berbat mı ?? Bence senin uyku saatin gelmiş....
  • SoloQueue karakteri degil. Keske almasaymissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne61

quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

heim sadece dominionda cok etkili bi herodur aksini kimse soyleyemez ama classicte berbat domide 1 kuleyi 4 kisiye karsi savundum manam bittiginde oldum ama takimdakiler diger 4 kuleyide almislardi

Classicte berbat mı ?? Bence senin uyku saatin gelmiş....

belkide oynamayi bilmeyen adam gelmistir ama classic te gelen butun heimleri cekirdek gibi yedim ashe le bunun disinda valla nerden bildin bilmiyorum ama is yerindeyim ve deli uykum var =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

quote:

quote:

Avatari voli diye sadece volimi oynamasi gerek?

• bi hafta önce aynı konu acilmisti bu ne bicim hero falan diye orda verilen cevaplara bakarsan yardimci olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

quote:

quote:

Avatari voli diye sadece volimi oynamasi gerek?

+1

öbür arkadaş için:
    volibear benim için bir tutku görünüşü dansı kutup ayısı oluşu kükremesi ve bunun dışında sadece can sıkıntısına volibear resmi koydum alamadım daha cassio lee sin gibi zorluk seviyesi (oyuna göre) olan heroları iyi oynarım skill shootlarıda, umarım yardımcı olmuşumdur bi dahaki sefer KENDİ ÇAPINDA beni rezil etme girişiminde bulunmadan 2 defa düşünmeni öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

bi hafta önce aynı konu acilmisti bu ne bicim hero falan diye orda verilen cevaplara bakarsan yardimci olur :)

biraz konuyu okusan yardım ve build desteği beklediğimi anlicaktın ama tabiki siz sürekli kapak cevap yazmak için uğraş verirken fark etmiyorsunuz ve geçen açılan konuyu okumustum orda heimer hakkında ''Oynayamıyorum'' diyiceğine nekadar berbat bir hero gibi laflar dönüyordu.

Edit:fark etmeden flood olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 27 Şubat 2012; 20:30:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.