Şimdi Ara

Hediye telefon geldi modelini bilmiyorum :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_4106

quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

100 liralık çakma javalı samsungdur
    çoluk cocugun eline s3mü verilir hiç

24 yaşındayım hocam coluk cocuk değilde zaten ben almadım hediye gelmiş bizimkilere orjinal kutusunda filan ben sonradan geldim gördüm annem dedi sen kullan filan ondan araştırıyorum.

kutusunun üzerinde felan yazmıyormu

• Ace 2 gibi geldi ama telefonu kapat aç yahu orda yazıyor :D
  • Samsung Galaxy S3'ün imei numarasını sorgulattığımda aşağıda ki resim çıkıyor. Üretici nokia diyor. Telefon'un imei numarası büyük ihtimal klonlanmış. Sizce orjinal mi değil mi? Telefon rusya'dan geldi. İçine bakamıyorum ekran kırık açılmıyor.

Hediye telefon geldi modelini bilmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Ace 2 gibi geldi ama telefonu kapat aç yahu orda yazıyor :D

hocam sadece samsung altındada samsungmobile.com yazıyo model yazmıyor sanırım çin malı bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToLGa41

Samsung Galaxy S3'ün imei numarasını sorgulattığımda aşağıda ki resim çıkıyor. Üretici nokia diyor. Telefon'un imei numarası büyük ihtimal klonlanmış. Sizce orjinal mi değil mi? Telefon rusya'dan geldi. İçine bakamıyorum ekran kırık açılmıyor.

Klon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperia47

quote:

Samsung Galaxy S3'ün imei numarasını sorgulattığımda aşağıda ki resim çıkıyor. Üretici nokia diyor. Telefon'un imei numarası büyük ihtimal klonlanmış. Sizce orjinal mi değil mi? Telefon rusya'dan geldi. İçine bakamıyorum ekran kırık açılmıyor.

Klon

Klon falan iş görür mü?

• tam bir samsung

• İlk başta şaşırdım zaten yollayan kişi öyle bir telefona 300 tl uzeri vericek biri değil ama sağolsun düşünmüş yollamış neyse tabi çin malı ben kullanmam verdim kardeşime o kullansın aybaşı adsense 3 bine yakın ödeme yapıcak sağlam birşey almayı düşünüyorum iphone 5 olabilir yada burdaki arkadaşların önerisine göre bir telefon almayı düşünüyorum. Hepinizin yorumları için teşekkürler.
  • Bence tv'den sipariş etmiştir, 150 tl ik tableti öyle bir anlatıyor ki bilmeyen adam dünya markası zannediyor
  • Hangi samsung telefonun menu girisi oyle cin mali. Çöp.

• Çin Malı S3
  • Edeceği fiyat en fazla 150-200 TL
  • android işlemcisi varsa boşver gerisini
  • seni androidle keklemişler hocam
  • quote:

quote:

quote:

Klon

Klon falan iş görür mü?

büyük ihtimalle eski ve çalışmayan bir telefonun imeisi kopyalanmıştır. en kötü ihtimalle telefonu bir daha kullanamazsın. sonra yeni imei çaktırtırsın heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_4106

İlk başta şaşırdım zaten yollayan kişi öyle bir telefona 300 tl uzeri vericek biri değil ama sağolsun düşünmüş yollamış neyse tabi çin malı ben kullanmam verdim kardeşime o kullansın aybaşı adsense 3 bine yakın ödeme yapıcak sağlam birşey almayı düşünüyorum iphone 5 olabilir yada burdaki arkadaşların önerisine göre bir telefon almayı düşünüyorum. Hepinizin yorumları için teşekkürler.

vermeyin kardeşinize kimse kullanmasın sar değeri yüksek olur çin malı telefonların
  • andoyid işlemcili olum o sen 1000 liraya okutursun onu 2. el alan yere
  • aldıgım tüm telefonların kutularını saklıyorum hala.

• quote:

quote:

quote:

Klon

Klon falan iş görür mü?

Kapanana kadar evet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.