Şimdi Ara

hediye çekleri hala varmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala vatan bimeks mediamarkt gibi yerlerde hediye cekleri varmi 2000 tllik falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

• Up

• mesajım bulunsun up up
  • Vardır büyük ihtimal

• Dur potur vatanda calisiyor glb onu cagirak

• cevap yok hala up up up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok diye biliyorum taksit anca anlaşmalı bankadan tüketici kredisi alarak oluyor onuda herkese vermiyorlar ayriyetten fiyata biniyor
    Eğer varsa iyi olur tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Yok diye biliyorum taksit anca anlaşmalı bankadan tüketici kredisi alarak oluyor onuda herkese vermiyorlar ayriyetten fiyata biniyor
    Eğer varsa iyi olur tabi

9 ay taksit ile 2052 tlye 5s aldım yani babam aldi ben turkiyeye gelince ondan alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

quote:

Yok diye biliyorum taksit anca anlaşmalı bankadan tüketici kredisi alarak oluyor onuda herkese vermiyorlar ayriyetten fiyata biniyor
    Eğer varsa iyi olur tabi

9 ay taksit ile 2052 tlye 5s aldım yani babam aldi ben turkiyeye gelince ondan alicam

Hayırlı olsun 6 kapıdayken keşki bekleseydiniz burdada değilmişsiniz gelince alırdınız.
    Ayriyetten madem yurtdışındasınız ordan daha uyguna başka modeller alabilirdiniz niye ille buradan 5s aldınız
    Bir de nerden nasıl aldınız hediye çekimi banka kredisi mi operatörden mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

quote:

Eğer varsa iyi olur tabi

Hayırlı olsun 6 kapıdayken keşki bekleseydiniz burdada değilmişsiniz gelince alırdınız.
    Ayriyetten madem yurtdışındasınız ordan daha uyguna başka modeller alabilirdiniz niye ille buradan 5s aldınız
    Bir de nerden nasıl aldınız hediye çekimi banka kredisi mi operatörden mi

Cihazi ben sadece 1 ay falan kullanicam sonra babama vericem cunku amerikada okuyorum ve 4 yil boyunca amerikada kalicam oradan cihaz alicam yani bir nevi babama almis olucam

bu arada 9 taksitle almis telefon cudan artik bilgisayar olarakmi gosterdiler bilmiyorum

• teknosa ve hepsiburadaya mesaj attım.Dönen teknosa oldu malesef onlarda yokmuş ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.