Şimdi Ara

Hedefinizi belirlediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes çalışıyor buna lafım yok ama gercekten bir hedefiniz var mı yoksa calısmak zorunda oldugunuz icin mi calısıyorsunuz?Hangi meslegi istiyorsunuz,istedigiiz meslek gercekten istediginiz meslek mi yoksa eni sonunda ir yere gidicem ne olursa olsun mu diyorsunuz?Bu konuyu acma sebebım dershanelerde ıyı puan almama rağmen hicbir hedefimin(meslek idealimin)olmaması ve bunun bana olum sen neden calısıyorsun dedirtmesidir.

• Bildiklerimi yazsam bayağı uzun sürecek,konu aktif kalırsa 1-2 gün içerisinde editleyeceğim.
    Başta heves olarak uçak mühendisliğini istiyorum hobi olarak çok ilgili olduğumdan az çok bilgiye sahibim meslek sahibi ne yapar eder konusunda.
    İkinci ve üçüncü olarak makina-inşaat mühendisliklerini tercih etmeyi planlıyorum.Çizim-fizik bilgilerini kullanma vs vs ilgimi çeken yönleri fazla.Akraba da çok ayrıca.
    Sonuç olarak YGS den Tr-Mat-Fen 35+ Sos 30+ LYS den Mat 46+ Geo 25+ Fiz-Kim-Biyo 26+ yaptığım takdirde ilk 9.000lerde falan oluyorum.
    İTÜ ya da ODTÜ hangi bölümüne denk gelirse giderim,şimdilik iyi gidiyor çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.