Şimdi Ara

hedefimi seçemiyorum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11e geçtim bu sene aklımdaki üniversite bölümleri bilgisayar mühendisliği veya çeviribilim. karar veremiyorum arkadaşlar iki mesleği de severek yaparım temel liseye yazıldığım için dil bölümünün olacağını sanmıyorum ama bu senenin lys mat sorularına baktığımda yapabileceğimi düşünmüyorum. ortalama bir zekayla orta derece soruları çözebiliyorum ama zor mat sorularında 0ım. ingilizceyi de seviyorum matematiği de feni de.ancak karar veremiyorum. bilgisayar mühendisi olmak için en iyi üniversitelerden mezun olmam gerek yoksa patates olurum ve kendime zor sorularda güvenemiyorum. bak gör ki ingilizcede full yapacağıma dair kendime güveniyorum(lys5te). çeviribilimi hedeflersem eşit ağırlık olurum heralde çünkü bana en çok türkçe sosyal matematik lazım feni de yapabilirim ygsde. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar iyi geceler

• Senin yaşındayken benim de böyle düşüncelerim vardı. Sana tavsiyem Bilgisayar mühendisliğini %100 ingilizce okuman. Böylece ikisini de gerçekleştirmiş oluyorsun. :)
    İngilizceyi ben de çok seviyorum ama ne yazık ki iş bulmada sıkıntı çekeceksin ama patates bir mühendis bile olsan kendini yetiştirdiğin sürece, ki ingilizcen iyise zaten 1-0 önde başlarsın güzel iş bulabilirsin. Daha 11'e geçmişin ne bu umutsuzluk herhalde zor gelir sen daha o sınavda çıkan konuların %60'ını görmedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartandme

Senin yaşındayken benim de böyle düşüncelerim vardı. Sana tavsiyem Bilgisayar mühendisliğini %100 ingilizce okuman. Böylece ikisini de gerçekleştirmiş oluyorsun. :)
    İngilizceyi ben de çok seviyorum ama ne yazık ki iş bulmada sıkıntı çekeceksin ama patates bir mühendis bile olsan kendini yetiştirdiğin sürece, ki ingilizcen iyise zaten 1-0 önde başlarsın güzel iş bulabilirsin. Daha 11'e geçmişin ne bu umutsuzluk herhalde zor gelir sen daha o sınavda çıkan konuların %60'ını görmedin.

güvenemiyorum kendime çünkü sbsde en çok matematik ve fenden yanlış yapmıştım ve bu beni çok fazla derinden etkilemişti. boğaziçi çeviribilim okusam da mı iş bulmak zor benim için? bu sene matematik zor geldi bana ama kim bilir iki sene sonra ne olacak kim bilir? ailemi hayal kırıklığına uğratmaktan dolayı da kaygılanmaktayım. mühendis olup ingilizce bilmek daha avantajlı

• araştırmalarıma göre bilgisayar mühendisliği işsizlik sıkıntısı çeken bir mühendislik türüymüş
    İŞSİZLİĞİN CANI CEHENNEME,HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİT KARDEŞİM VE YABANCI DİLİNİ MÜKEMMEL SEVİYEYE GETİR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

araştırmalarıma göre bilgisayar mühendisliği işsizlik sıkıntısı çeken bir mühendislik türüymüş
    İŞSİZLİĞİN CANI CEHENNEME,HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİT KARDEŞİM VE YABANCI DİLİNİ MÜKEMMEL SEVİYEYE GETİR!

teşekkür ederim hocam desteğiniz için
  • Amele ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi çeviribilimi gerçekten güzel bölüm tutarsa bende yazıcam bu sene inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Açılın Ben Mikrobum

quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

araştırmalarıma göre bilgisayar mühendisliği işsizlik sıkıntısı çeken bir mühendislik türüymüş

teşekkür ederim hocam desteğiniz için

ben de seneye psikoloji 2.sınıfın sonunda psikolojiyi bırakıp İstanbul Üniversitesi-Biyoloji ye gidecem galiba
    öyle bir çılgınım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 21 Haziran 2015; 11:54:07 >

• Tercihlere kalmış 15 gün daha hedefimi ben seçemedim olum dur bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsonmezzzz

Tercihlere kalmış 15 gün daha hedefimi ben seçemedim olum dur bi

sen de çok geç kalmışsın ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.