Şimdi Ara

Hedefim ve Şuanki Durumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üniversite bölümü için Ekonomi düşünüyorum ilk başta ailemin ve kendi isteğimle Koç Üniversiteni hedef koydum kendime %25Burslu olarak. Ama benim asıl isteğim üniversitese para vermeden tam burslu bir şekilde okumak. Kendime hedef koyduğum puan ile çoğu vakıf okulunda tam burslu okuyabiliyorum. Biraz araştırma yaptıktan sonra Mef Üniversitesi Ekonomi bölümü tam bursluyu hedef koydum kendime. Pazartesi günü bu hedefimi dersane rehberlik hocasıyla konuşucam ama sizdende fikir almak istedim.

Bugün deneme sınavı olduk puanım YGS-5: 251.043 YGS-6;225.976. Düzenli çalışma ile 400puana çıkabileceğime inanıyorum. Bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk önce ygs yi çok güzel bi şekilde halletmeye bak ocaga kadar ygs yi bitirip lys ye baslaman lazım ygs denemelerine devam ederk bıde ekonomı bolumu tm 1 den aldgı için sayısal derslere daha itinalı calış özellıkle geometriyi sakın boşlama derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafizilkpdr

ilk önce ygs yi çok güzel bi şekilde halletmeye bak ocaga kadar ygs yi bitirip lys ye baslaman lazım ygs denemelerine devam ederk bıde ekonomı bolumu tm 1 den aldgı için sayısal derslere daha itinalı calış özellıkle geometriyi sakın boşlama derim

Önceliğim şuanda YGS. Çok temelim olmadığı için hergün mutlaka matematik çalışıyorum. Bu 1-2ay içinde elimdeki kaynakları bitirip denemelere bakmayı istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama sakın ygs ye cok fazla dalma snra lys konuları son ıkı aya kalır toparlayamassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.