Şimdi Ara

Hedefe Yönelik Çalışmak(200k<hedef<240k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dershaneye başladım sene başında. Matematiği iyi dinlemiştim ama tekrar etmemiştim. Kimya hocamız çok kötüydü o yüzden sene başından beri kimyayı tınlamadım. Biyoloji zaten zor bir ders değil. Fizik ise orta halli. Türkçem ise 27-30 doğru civarında. Meslek liseliyim. Hedefim başlıkta ki gibi 240k altı 200k üstü. Bunun için, hedefe yönelik çalışma için hangi konulara çalışmalıyım? Yani yapılacak net aklınızda bellidir zaten. Hangi konulara kesin çalışayım, su gibi yalayıp yutayım da bu sıralamaya girebileyim? Okul puanım 73. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 ayda girilebilir diye düşünüyorum.

not:sayısal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedmouse -- 23 Ocak 2019; 0:1:31 >

• aytden yapabileceğin konulara bak kolaylıkla girebilirsiniz. TYT için 50+ yapabiliyorsan fazla oyalanma.
  • up hedeflerimiz aynı 50 tyt 20 ayt yeter diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    AYT'ye odaklan diyorsunuz yani hocam, doğru mudur? Sizce kaç net gerekli AYT'de?(TYT'yi 50 net varsayarsak)
  • dedmouse kullanıcısına yanıt
    kesinlikle evet hocam eğer tyt 50+ yapıyorsanız. AYTye odaklanın. (Tabi tyt denemeleri vs. çözün ara sıra arttırmaya çalışın 55 civarı vs. olur en az sadece denemeyle.) Aytye yaptınız mı bu dediğiniz sonuçtan çok daha iyisini alırsınız.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Anladım, çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks 40k yapmak g
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.