Şimdi Ara

Hedefe göre nasıl gidiyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar nicktende anlaşılacağı üzere mezunum ve hukuk istiyorum. Hedefim tm3 ilk 10K .Hemen durumumdan bahsedeyim çalışmaya ağustosun ortasında basladım şimdiye kadar

Türkçe : Dilbilgisinin yarısı kaldı ama temelim var hergün paragraf çözerim kitap okurum netler 33 34 civarı
    Matematik1 : Yine temelim sağlamdır simetriden en baştan aldım problemlere geçmek üzereyim geosuz 25 26 felan yapıyorum
    Matematik2 : Dershane bu hafta başladı bende derhaneyle yavas yavas baslayacagım temel orta düzey geçen sene 20 netti çok çalışmadıgım halde soru bile çözmedim dogru düzgün
    Geometri : Başlardayım çok ilerleyemedim temel orta düzey mat1 i biraz ilerleteyim asılacağım
    Coğrafya : iklim bitti coğrafya bilgim çok iyidir kendime güvenim var
    Tarih: Kurtuluş savaşındayım
    Felsefe : bitti
    Fen : ygs konularının çoğunluğunu bitirince şöyle 10 civarı net yaptıracak kadar fazla derine girmeden calısmayı düşünüuyorum

Evet arkadaşlar durum bu En son 2 hafta önce bölüm denemeleri çözdüm Türkçe 34 sosyal 30 matematik 26 civarı geldi

ayrıca FİNAL dershanesine gidiyorum ygs yi şöyle kasım sonu aralık başı gibi bitirmeyi planlıyorum ama tabi bu dönemde sadece konu degil soruda çözüyürum mesela bugün köklü ifadeler bitti üstüne 200 civarı soru çözdüm karısık sözel sayısal yani günü yarısı konu yarısı soru şeklinde gidiyor sizce gidişat nasıl ?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukisteyenmezun -- 5 Ekim 2015; 23:35:02 >

• up
  • İyi saylırsın. Sosyalini iyileştir. Coğrafym iyi dedin, felsefe bitti dedin. 30 az o zaman.
  • karavahset kullanıcısına yanıt
    hocam sosyal konularının hepsini bitirmiş bi tmye göre kaç net uygundur
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

hocam sosyal konularının hepsini bitirmiş bi tmye göre kaç net uygundur

Yani bilmiyorum ama coğrafyam iyi dedin. Felsefeyi bitirdim dedin. Coğrafya 1 tane tapamasan, felsefe de 1 tane. Ha tarihinin kötüyse bilmiyorum. Netlerin iyi. Fakat sanki sosyalin çok iyiymiş gibi yazmıştın. O yüzden dedim. Yoksa netlerin iyi ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi gibi mat2 de ve geoda nerdesin tam olarak?
  • Mat 2 ye yeni basladim ama temel az cok var geoda ucgen bitti bitecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukisteyenmezun

Mat 2 ye yeni basladim ama temel az cok var geoda ucgen bitti bitecek

Hocam bence böyle devam ederseniz tabi sınav yaklaştıkça çalışma sürenizi arttırırsanız ve uzun süreli boşluklar vermezseniz 10k gelir.Ama 2-3k olur mu bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.