Şimdi Ara

Hedef MF3 Ilk 8000 (Haftalik Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar herkes artik kendi yolunda ilerliyor.Bende artik hiz vermeye basliyorum calismalara.Hem böyle bir paylasim yapayim hem de yaptigim calismalari kendim takip etmem kolay olsun diye uraya her gün sonunda o gün yaptigim calismalari yazmayi planliyorum.Her gün olmasa bile 2 günde bir.Hem birbirimize önerilerimiz olur.Hem de hedefi benimkilerine yakin olan arkadaslarla rekabetimizi görürüz.Ilk paylasimim yarin olacak.Bu arada mezun degilim.Su an yaptigim puan 350 civari.Büyük bir sicrama hedefliyorum.Su anki bilgime pek güvenmiyorum bütün konularin üstünden gecmem,calismam gerekecek.Isin dogrusu yazin pek calismadim

29 Agustos Pzt : Bugün ücgende alan - kuvvet - obeb okek calismayi düsünüyorum saat 14 itibariyle baslayacagim.saat 16.30 a kadar bu 3 konuyuda calismayi hedefliyorum. yarinda ayni programi uygularim büyük bir ihtimalle.Fizikte konu anlatimli olarak fdd var soru bankasi olarak okyanus var.Elimde olan fizik kaynaklari bundan ibaret biraz cogaltmaliyim.Matematikte ise fem simetri seti var soru bankasi olarak Pisagor un ygs soru bankasi ile fem %100 ygs soru bankasi var.bunlar simdilik yeter gibi.geometri kitaplarim fazla.Güvender kolay geometri-birey a-birey b - fem simetri geo 1&2 -cözüm yayinlari yaprak test - pisagor geometri soru bank. birey b yi sonraya sakladim sizden gelen tavsiyelerle. simdilik ötekiler yeter.Hedef büyük olunca calismaktan bezsek te yine calisacagiz.bu bayram tatilini iyi degerlendirmek lazim.rakiplerime yetismemde bir firsat olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kràl Çıplak -- 31 Ağustos 2011; 18:40:08 >

• başarılar. hangi bölümü hedefliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

başarılar. hangi bölümü hedefliyorsun

tesekkür ederim. TIP hedefliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kràl Çıplak

quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

başarılar. hangi bölümü hedefliyorsun

tesekkür ederim. TIP hedefliyorum

Alıntıları Göster
    Ben de 12. sınıfım. 3-4 gündür çalışmalarımı hızlandırdım ben de geçen sene 390-400 arası geziyordum inşallah ben de 460-470 arası hedefliyorum.MF 4 de hedefim ilk 5.000.İnşallah çalışmalarımızın karşılığını alacağız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Biksann

Ben de 12. sınıfım. 3-4 gündür çalışmalarımı hızlandırdım ben de geçen sene 390-400 arası geziyordum inşallah ben de 460-470 arası hedefliyorum.MF 4 de hedefim ilk 5.000.İnşallah çalışmalarımızın karşılığını alacağız..

Alıntıları Göster
    insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Kràl Çıplak

insallah

Alıntıları Göster
    Başarılar dilerim arkadaşım.Benim de hedef mf-3 15.000..Bakalım şimdilik baya uzak duruyorum ama inşallah çalışıp başaracağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlıkarınca

Başarılar dilerim arkadaşım.Benim de hedef mf-3 15.000..Bakalım şimdilik baya uzak duruyorum ama inşallah çalışıp başaracağız.

Bende mf4 13.000-15.000 itü eüt bölümünü istiyorum inşallah istediğimiz yerlere ulaşırız.Bu sene son sınıfım.15.000 için ygs lys1 2 tam olarak kaç net yapmamız gerekiyor.Hangi puan hesaplama sitesi doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 30 Ağustos 2011; 10:56:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerocknuq

quote:

Orijinalden alıntı: atlıkarınca

Bende mf4 13.000-15.000 itü eüt bölümünü istiyorum inşallah istediğimiz yerlere ulaşırız.Bu sene son sınıfım.15.000 için ygs lys1 2 tam olarak kaç net yapmamız gerekiyor.Hangi puan hesaplama sitesi doğrudur.

Alıntıları Göster
    Hocam hedef 8000 ise işin baya zor yani.Mf3 8000 bildiğim kadarıyla 515 puan fln ediyor.60-65 arası okul puanın gelse 450-455 arası rahat yapman lazım.Şimdi dersane denemeleri farklı gerçek sınav farklı.Dersane denemelerinde mart ayında falan min 465-470 yapıyor olman lazım ki gerçek sınavda 455 yapabilesin.Çünkü yaklaşık 10 puanlık bir düşüş oluyor.Yani şöyle söyliyim şu an ki ygs puanını 7 ayda en az 100 puan artırmak kolay iş değil.Yani gerçekten istiyorsan tıpı günde en az 4-5 saat çalışman lazım ki senin gibi tıp isteyenlerle yarışabilesin.Çünkü şu an onlardan puan bazında geridesin. Ayrıca diyelim üçgende alan kuvvet ebob ekok gibi 3 konuyu iki buçuk saatte bitirmeye uğraşma.Onlar her sene çıkan en temel konular.Yani çok çalış ama konuları tam anlamadan geçme.Başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Hocam hedef 8000 ise işin baya zor yani.Mf3 8000 bildiğim kadarıyla 515 puan fln ediyor.60-65 arası okul puanın gelse 450-455 arası rahat yapman lazım.Şimdi dersane denemeleri farklı gerçek sınav farklı.Dersane denemelerinde mart ayında falan min 465-470 yapıyor olman lazım ki gerçek sınavda 455 yapabilesin.Çünkü yaklaşık 10 puanlık bir düşüş oluyor.Yani şöyle söyliyim şu an ki ygs puanını 7 ayda en az 100 puan artırmak kolay iş değil.Yani gerçekten istiyorsan tıpı günde en az 4-5 saat çalışman lazım ki senin gibi tıp isteyenlerle yarışabilesin.Çünkü şu an onlardan puan bazında geridesin. Ayrıca diyelim üçgende alan kuvvet ebob ekok gibi 3 konuyu iki buçuk saatte bitirmeye uğraşma.Onlar her sene çıkan en temel konular.Yani çok çalış ama konuları tam anlamadan geçme.Başarılar

Alıntıları Göster
    başarılar benimde mf-4 10.000 hedef ama bende uzağım hedefe şimdilik çok çalışmak lazım

• quote:

Abi birsey sorucam tecrubelisin okul ortalamam 86.97 lise sondayım.
    itü Eüt için mf4 15.900 girmem lazım ygsde enaz kaç yapmalıyım lys1-2 nsl netler olmalı yardımcı olurmusun.Tesekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerocknuq

quote:

Abi birsey sorucam tecrubelisin okul ortalamam 86.97 lise sondayım.
    itü Eüt için mf4 15.900 girmem lazım ygsde enaz kaç yapmalıyım lys1-2 nsl netler olmalı yardımcı olurmusun.Tesekkürler.

Alıntıları Göster
    Ben de bu sene giricem de sistem hakkında ve puanlar hakkında baya bir şey biliyorum diyebilirim.Şimdi orası yaklaşık 490 puanla falan alıyor.Okul puanın okulununu başarısı fazla yüksek olmasa bile diploma notu sayesinde yüksek gelicek gibi.Hadi ortalama 70 diyelim.Çıkar 70 i 420.Şimdi 420 çok yüksek bir puan değil.Yani lys de artırırsın gibime geliyor.Ama sen yine de 420 nin altına düşmemeye çalış.Gir fen bilimlerinin sitesine puan hesaplama motoruna bak.Oradan deneye deneye 420 puan elde et işte.Ygs ve lys toplam.Zaten kafanda tam olarak kaç net yapman gerektiği şekillenir.

• quote:

Ben de bu sene giricem de sistem hakkında ve puanlar hakkında baya bir şey biliyorum diyebilirim.Şimdi orası yaklaşık 490 puanla falan alıyor.Okul puanın okulununu başarısı fazla yüksek olmasa bile diploma notu sayesinde yüksek gelicek gibi.Hadi ortalama 70 diyelim.Çıkar 70 i 420.Şimdi 420 çok yüksek bir puan değil.Yani lys de artırırsın gibime geliyor.Ama sen yine de 420 nin altına düşmemeye çalış.Gir fen bilimlerinin sitesine puan hesaplama motoruna bak.Oradan deneye deneye 420 puan elde et işte.Ygs ve lys toplam.Zaten kafanda tam olarak kaç net yapman gerektiği şekillenir.

Kardeş çok saol. Sen nereyi istiyorsun? Bende en cok ygs nin sos ve turkce sorularından tırsıyorum.Lys fizik kimya mat geo kolay :D

• quote:

önerilerin icin tesekkürler.cok büyük bir ise kalkistigimin bende farkindayim.basit olmayacak.ancak kendime güveniyorum.7 ayda 100 puan artirmak icin elimden geleni yapacagim.su anda dikkat eksikligi cekiyorum o yüzden dersin ne zaman basina otursam sanki oturmamla kalkmam arasinda birsey ögrenmemis gibi hissediyorum.ancak birkac ilac varmis bu konuda ciddi sorun yasayanlar icin.onlari temin edecegim bayram sonrasi.ve günde 5 saat calisma kapasitem var onu biliyorum.kendimi biraz zorlarsam imkansiz gibi gözükmüyor.bana rakip olanlar yani o siralamayi hedefleyenler su anda benden daha iyi durumda olabilirler ancak azmettikten sonra yetisecegime eminim

• Ben bu sene lise 3 geçtim fizik kimya orta sizce bunları nasıl yükselte bilirim
    ....bu arada Bende tip istiyorum....
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

puan bazlı düşünmesen daha iyi :) sınav kolay olursa 420den fazla yapması lazım zor olursa da daha az yapması yeterli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: njnlal24

quote:

puan bazlı düşünmesen daha iyi :) sınav kolay olursa 420den fazla yapması lazım zor olursa da daha az yapması yeterli :)

Saol bende ygsde 430-445 arası hedefliyorum

• Aslında puanlar hep benzer kaliyo taban puanlarda.Ama diyelim gecen sene 500 puan 15 bininciyse bu sene 12500. oluto.Farazi konusuyorum bu sene 500 puan yapan kacinci oldu bilmiyorum.Ama ben aslinda biraz arkadasin kafasinda ne yapmasi gerektigi sekillensin diye soyledim.Zaten arkadas ilk 16000 girmesi gerektigini biliyor.Yani 2012 sinavlari bitene kadar tam olarak kac netin onu ilk 16000 e sokacagini bilemeyiz:)
  • quote:

Aslında puanlar hep benzer kaliyo taban puanlarda.Ama diyelim gecen sene 500 puan 15 bininciyse bu sene 12500. oluto.Farazi konusuyorum bu sene 500 puan yapan kacinci oldu bilmiyorum.Ama ben aslinda biraz arkadasin kafasinda ne yapmasi gerektigi sekillensin diye soyledim.Zaten arkadas ilk 16000 girmesi gerektigini biliyor.Yani 2012 sinavlari bitene kadar tam olarak kac netin onu ilk 16000 e sokacagini bilemeyiz:)
    DOSTUM BAŞARIRSIN İNŞALLAH BENDE 15.000 HEDEFLİYORUM ECZACILIK istiyorum önce 70.000 e pek güzel olmayan yerde eczane açarım sonra bi 10 yıl geçtikten sonra yaş 35 de hastehane karşısına açtıkmı tamamdır gelsin yatlar katlar hem işinin patronusun emirveren yok 11 degit 18 de çık kalfalar soolsun bide sosyal oluyosun ya harika meslek inş hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırız

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslysmaduru

DOSTUM BAŞARIRSIN İNŞALLAH BENDE 15.000 HEDEFLİYORUM ECZACILIK istiyorum önce 70.000 e pek güzel olmayan yerde eczane açarım sonra bi 10 yıl geçtikten sonra yaş 35 de hastehane karşısına açtıkmı tamamdır gelsin yatlar katlar hem işinin patronusun emirveren yok 11 degit 18 de çık kalfalar soolsun bide sosyal oluyosun ya harika meslek inş hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırız

Alıntıları Göster
    Bayramı fırsata dönüştürmek isteyen tek ben değilmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: RC5807

Bayramı fırsata dönüştürmek isteyen tek ben değilmişim

Abi bayramda ders çalışmayan varmı ki?.Herkes çalışıyo söylemiyor bu kadar basit işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.