Şimdi Ara

Hedef 73 kilo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Fryderyk Chopin

Beyler 1 hafta önce kilo veremessem bittim diye bi konu açmıştım 1 haftadır diyetisyene başladım geçen salıdan beri 121 kilodan 116.8 kiloya düştüm. Yarın 2.randevum var diyetisyenle hedefim 73 kilo boyum 1.78 inşallah hedefime ulaşıcam insan kilo verirken morali düzeliyor. Daha önce bodybuilding yapmıştım o yüzden iri idim yağlar gittikçe şimdi kaslar çıkıyor daha bir şevk geliyor. Hadi hayırlısı şans dileyin artık kendim liste çıkarmaktanda kurtuldum bırakıyorum diyetisyene çıkarıyor bana sadece uygulamak kalıyor oh be hayat buymus paylaşmak istedim

Dostum nasıl yağ yakıyorsun..Yada diyetisyenin en azından hangi besinlerden kesin uzak durman gerek diyor..
  • Bende Kilo almaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum 7-8 kilo almam lazım
  • çok aceleye getirmeyin. vücutta çatlaklar meydana gelebiliyormuş duyduğum kadarıyla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

çok aceleye getirmeyin. vücutta çatlaklar meydana gelebiliyormuş duyduğum kadarıyla...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

Millet kilo vermeye çalışır ben kilo almaya çalışıyorum

kilo almaya çalışanları anlamam. ye kardeşim iki triple whopper bak bakalım nası alıyosun.
  • o kiloya inersen sarkan derileri de aldırman gerekli ameliyatla
    torbaya dönersin mazallah
  • Arkadaşın hiç bir kurallara aykırı hareketi yokken neden banlandı sorabilirmiyim
  • Sizin fake üyeliğiniz olduğu için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.