Bildirim
Hedef 50 55k
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gelir hatta ben varım oralarda beni geçersin önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ciddili soruyorum -
mati 65 e sabitle gelmezse adam degilim
quote:
Orijinalden alıntı: metecnr
Hocam ciddili soruyorum
Kardeşim ciddiyim 51 kyım ben ve netlerim sennki kdr iyi değil hele o fizik çok güzel lanet şey bnde yükselmio diğer dersleride attırsan 2 net fln garanti gerilerden çekmek çok zor değil
65 net mat yapsam artık düşünemiyorum neler olur -
valla inşallah öyle olur ya bu sene gitmem ailemdeki herkesin akıl sağlığı için gerekli -
quote:
valla inşallah öyle olur ya bu sene gitmem ailemdeki herkesin akıl sağlığı için gerekli
ayn kardesim bizde durum ayni bu sene girmek lazim ben de 68 k yim cekeriz ins 45 50 hedef ne
quote:
Orijinalden alıntı: imegos
quote:
valla inşallah öyle olur ya bu sene gitmem ailemdeki herkesin akıl sağlığı için gerekli
ayn kardesim bizde durum ayni bu sene girmek lazim ben de 68 k yim cekeriz ins 45 50 hedef ne
gazi bilgisayar ya da deu makine
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: imegos
quote:
gazi bilgisayar ya da deu makine
68 den 40 cekmek zor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
68 e giren adam 40 a da girer istatistik olarak daha zor ama 68 e girebilen bir adam 40 ada çok rahat girer rahat olsun için -
quote:
68 e giren adam 40 a da girer istatistik olarak daha zor ama 68 e girebilen bir adam 40 ada çok rahat girer rahat olsun için
ins istedigimiz yerlere gireriz ya
inşallah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X