Şimdi Ara

Heco victa prime 502 mi victa 601 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar bu konuyu birkaç satıcı ile görüştüm fakat eski bir model olduğunda yeterli bir bilgi alamadım şuan iki üründen birini alacağım fiyatları aynı hangisini tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Scoutsef S kullanıcısına yanıt
    601’i kullanmış, 501’i de dinlemiş biri olarak bence 500 serisi daha büyük sürücülere sahip olduğu için daha dengeli bir sese sahip. O yüzden benim tercihim 502 olurdu.

Bu arada Heco canlı çalan bir hoparlör markası. O yüzden amfinin biraz daha nötr tonda çalması daha dengeli bir ses almanıza yardımcı olur. Örneğin Onkyo, Yamaha gibi. Açıkçası Marantz ile tizler biraz keskin ve yorucu hale geliyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

Eyvallah üstad peki 601’in 3 yollu 502 in 2 yollu olması biriey değiştirmiyor mu

• Scoutsef S kullanıcısına yanıt
    3 yollu yada 2 yollu olması kabin yapısı ile alakalı bir durum. Ama ses kalitesini belirleyecek tek etmen değil. Ben şahsen 501’i daha çok beğenmiştim.

Eğer 601’i aldığım zaman 501 ile karşılaştırma şansım olsaydı 501’i tercih ederdim. Ama 501’i, 601’i satın aldıktan sonra dinlemiştim. O yüzden 601 ile devam ettim ve sonrasında bir üst seri olan Music Style serisinin 900 modelini almıştım. Yıllardır da kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

EyvAllah teşekkür ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.