Şimdi Ara

Heavy Rain vs Heavy Rain Move Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba başlık ne kadar dogru oldu bilmiyorum ama sorunum şu

Heavy Rain Oyunu aldım 2 gün önce bugün oynamak için taktıgımda update istedi 1.3 gb civarı bi update görünce dedim olm bd yi niye dagıttınız o zmn neyse cektim update i 2.0 versiyonu

Sonra oyunu actıgımda Move edition falan yazdı controllerda move ekipmanlarım varsa onlarla uyumlu oldugunu falan yazdı..

2 sorum var arkadaşlar

1- Normal versiyon olan oyun Region 3 Asian Chinese + English Version olan oyun update ile move edition olabiliyor mu normal midir bu ? Yoksa ben yanlışlamaya ki üzerinde hiç bir ibare yok Move edition mı aldım ?

2 - Çok övülen bu oyun analogları saga sola oynatmaktan ibaret mi (proleague ve the mall chapterları icin konusuyorum) yoksa başlarda mı böyle yoksa ben move yaptım oyunu ondan mı böyle ?

Dilimin döndügünce sorunumu paylastım ciddi cevapları bekliyorum arkadaşlar tesekkürler

Not : bir oyunun save dosyası neden 4 gb olur ?

• 2,0 update zaten move çıktıktan sonra move için çıkarıldı
    oyunun çok övülmesinin sebebi yaptığın seçimlerin sonucuna katlanıyorsun
    bütün oyun analoğu sağa sola oynat tarzında geçiyo ama okadar basit değil

sonuçta senaryo severlerin seviceği bi oyun(film) diyelim
    Oyun, dinamikleriyle değil sunum ve hikayesi ile beğeni topladı zaten ve evet oyun quick event ile analogları sağ sola oynatmaktan ibaret.
    Bir oyunu almadan önce sadece yorumları okuyarak karar vermeyin gameplaylere bakın youtubedan sonra gelip burada yakınmazsınız.
    Günümüzde en baba zorlukta dediğimiz oyunlarda heavy rain'den pek farklı değil.
    Move olmadan move'a ayarlaman bi anlam ifade etmez zaten ayarlayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 11 Şubat 2014; 0:00:12 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.