Şimdi Ara

Heavy Rain (PS3 Exclusive) [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.256
Cevap
5
Favori
104.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bölüm bölüm save etmek istiyorum ama olmuyor..sadece kaldığım yerden devam ediyorum..

bu arada perşembe günü öğle saatlerine geldim oyunda..4 sayfa chapter da da..

hangi güne kadar süryor..bitirenler cevap verirse sevinirim
  • Oyun zaten bölüm bölüm save yapmıyo mu? ama orda chapterlardan seçip istediğin bölümden başlarsın yine oynamaya mesela..
    Gügünü hatırlamıorm ama orda inc yazıo bide günün ve saatin altında, 6inc olursa çocuk ölcek die konuşma geçio oyunda duymadıysan söyliyim.. 6ya yaklaşınca bitcek işte öle düşün
  • oyun tek kelimeyle bir başyapıt..dun bittirdim sonunda mutlu sonla..çok güzel ve şaşırtıcı bi sondu.senaryo kurgusunu çok iyi yapmışlar..uncharted 2 şu ana kadar gördügüm en iyi oyundu.artık HEAVY RAIN..oynamayan kalmasın oynayın oynatın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

arkadaşlar bölüm bölüm save etmek istiyorum ama olmuyor..sadece kaldığım yerden devam ediyorum..

bu arada perşembe günü öğle saatlerine geldim oyunda..4 sayfa chapter da da..

hangi güne kadar süryor..bitirenler cevap verirse sevinirim

otomatik save yapıyor zaten
  • yeni dlc ler gelecek mi oyuna bilgisi olan var mı .
  • hep farklı sonla bitirmek için en baştan başlamaya gerek yok sanırım değil mi..
    sadece dönüm noktalrından başlamak yeterli sanırım
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim. Bir sorum olacaktı:

Şimdi ben oyunun sonuna kadar 4 karakteri de canlı olarak getirdim; fakat son bölümde iki karakter öldü. Sadece son bölümü oynasam tekrar oyunu 4 karakter de canlı olarak bitirebilir miyim yoksa daha önceden başlamam gerekiyor mu?
  • Herkese merhaba;

Oyunu bitirdim:) Orta seviye ingilizcem ile çok da fazla zorlanmadan oynayabildim. Gerçekten hoş bir deneyim oldu. Bazen gereksiz ayrıntılar sıksa da (yumurta yapmak vs. gibi) genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Grafik vs. ayrıntıya girmeyeyim yeterince bahsedilmiş.

Benim sonuçlarım...

Kızların Babası (isim hatırlayamadım)==> Kafasına sıktım:)
    Kramer==> Kalp Krizinden öldü
    Lauren ==> Arabada boğuldu
    Ethan==> İntihar etti (oğlu da maalesef sizlere ömür)
    Madison==> Yangında öldü
    Jayden==> Hurdalıkta öldü, gözlük Blake' te
    Shelby ==> Yaşıyor:)

Yangın sahensinden itibaren tekrar oynayacağım. Belki Madison, Ethan ve oğlunu mutlu sona ulaştırabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D61F352C -- 6 Nisan 2010; 10:58:17 >

• Scott'ı ölsün die çok uğraştım ama oyunun sonuna kadar yaşıyor:) Bu yönden pek serbestlik yok ya keşke olsaymış. Ama gerçekten oyuna bayıldım. Yine en güzel yüzleşme de Scott ile Shelby arasında yaşanıyor. :) Bir kezde sadece kızla sona gidin.
    Benim izlediğim en güzel son Tears OF Rain'di. Mutlaka izleyin.

Madison ile Ethan çocuğun mezarında konuşuyorlar. Senin gibi gözleri olan güzel bir çocuk yetiştireceğiz, herşeye yeniden başlayacağız diyor. Ethan'sa mezara bakarak; daha ne kaybedebilirim, iki çocuğumda benim yüzümden öldü diye intihar ediyor. Madison ise yetişemiyor. Çok hüzünlüydü gerçekten.

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowSword

Herkese merhaba;

Oyunu bitirdim:) Orta seviye ingilizcem ile çok da fazla zorlanmadan oynayabildim. Gerçekten hoş bir deneyim oldu. Bazen gereksiz ayrıntılar sıksa da (yumurta yapmak vs. gibi) genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Grafik vs. ayrıntıya girmeyeyim yeterince bahsedilmiş.

Benim sonuçlarım...

Madison==> Yangında öldü

Yangın sahensinden itibaren tekrar oynayacağım. Belki Madison, Ethan ve oğlunu mutlu sona ulaştırabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjimaru -- 6 Nisan 2010; 17:27:26 >

• quote:

Herkese merhaba;

Benim sonuçlarım...

Madison==> Yangında öldü

Tekrar merhaba;

Bahsettiğim gibi belli bir bölümden tekrar oynadım.

Yangından Madison' u sağ çıkardım.
    Shelby ==> Sizlere ömür.
    Ethan==> Oğlu ve Madison ile mutlu & mesut:)

Mutlu son ile bitirdim bu kez...

NOT: Son olarak hurdalık bölümünü tekrar oynadım ve Jayden ölmedi ama bu senaryo ile devam etmedim.

Güzel bir deneyim oldu. PS3 ü olan herkesin Heavy Rain' i denemesi gerektiğini düşünüyorum. Sanırım gelecekte de oyunlar bu yöne kayacak.

Manjimaru; Oyunu dün takas yaptım, artık diğer sonlar başka bahara:)

• sanki yönetmen gibiyiz filmi nasıl izlemek istiyorsak öyle oynayabiliyoruz

bundan sonra bu tarz oyunların sayısı artabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

hep farklı sonla bitirmek için en baştan başlamaya gerek yok sanırım değil mi..
    sadece dönüm noktalrından başlamak yeterli sanırım

Hayır yok, kilit noktası bölümler var oralardan almak yeterli.

Mesela On The Loose sonları bariz şekilde değiştiren bir bölüm.

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar oyunu bitirdim. Bir sorum olacaktı:

Şimdi ben oyunun sonuna kadar 4 karakteri de canlı olarak getirdim; fakat son bölümde iki karakter öldü. Sadece son bölümü oynasam tekrar oyunu 4 karakter de canlı olarak bitirebilir miyim yoksa daha önceden başlamam gerekiyor mu?

Sadece son bölümü baştan alman yeterli.

quote:

Herkese merhaba;

Benim sonuçlarım...

Madison==> Yangında öldü

1-2 küçük detayı daha yapsaymışsın direk "Perfect Crime" olayına girecekmişşin (trophy'si de var). Olabilecek en kötü senaryo gidişatı bu.

Ethan ile 5 triali tamamlayıp, Hassan's Shop'ta Hassan'ı ölmesine izin verip Alfred'in (ismini karıştırmıyorumdur umarım) dükkanında da tüm parmak izlerini de temizlersen perfect crime trophy'si alıyorsun.

• ben 4 kişiyi de öldürmeden new life sonuyla bitirdim oyunu... şimdi en son sahneden başlayıp olabilecek sonları deneyeceğim. mesela fbi ajanı ölecek gazeteci kız ve baba sağ kalacak.. hepsi ölecek gibi kombinasyonlar deneyeceğim. fakat merak ettiğim bir şey var bu sonları yaşadıktan sonra save yapayım mı? chapter a girerken save ve no save var hangisini seçmek lazım?
  • @Öz... save yapmazsan sonları kaydetmez sadece bir sefer görmüş olursun, save yapmak zorundasın.
  • Arkadaşlar psn'deki ek paketi indirip deneyen oldumu,neyin nesidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

@Öz... save yapmazsan sonları kaydetmez sadece bir sefer görmüş olursun, save yapmak zorundasın.

tamam dostum çok sağol... 4 kişiyle son bölüme ulaşarak yapılacak bütün kombinasyonları yapayım sonra dönüm noktalarına dönüp ordan saveleyerek sona kadar tekrar oynayıp diğer sonları yaparım sanırım tam olarak yapmam gereken bu.. doğru mudur hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

@Öz... save yapmazsan sonları kaydetmez sadece bir sefer görmüş olursun, save yapmak zorundasın.

tamam dostum çok sağol... 4 kişiyle son bölüme ulaşarak yapılacak bütün kombinasyonları yapayım sonra dönüm noktalarına dönüp ordan saveleyerek sona kadar tekrar oynayıp diğer sonları yaparım sanırım tam olarak yapmam gereken bu.. doğru mudur hocam?

Evet doğrudur ancak dönüm noktalarını ve kararları iyi öğrenmek lazım yoksa hepsini açmak baya bir uzar, bir kararın getirebileceği tüm sonları bir seferde halletmek lazım. Ben sırf Helpless ve Innocent sonları için metro bölümünden (adını tam hatırlamıyorum Lizard'dan sonraki bölüm olması lazım) başlamak zorunda kalmıştım. Hatta spoiler kodu içinde en çok etkileyecek olayları yazayım.

On The Loose bölümünde (bu bölüm sonlar açısından en önemli bölüm) Madison'la ilişkiye girmen veya onu affetmen direkt olarak Ethan ve Maddison'ın sonlarını değiştirir, aynı zamanda bu bölümde 2. kez polislere yakalanman da Ethan'ın 2 farklı sonunu açmanı sağlar, tabii ilk kez yakalanırsan hapisten kurtuluyorsun o sebeple aslında ilk kez oynarken metroda kaçtığımız bölümde yakalanmak gerekiyor. Trapped bölümünde Lauren'ın yaşayıp ölmesi de Shelby'nin açılan sonlarını direkt olarak etkiliyor. Bu bölümlerde dikkat edersen fazla uğraşmadan tüm sonları hızlı bir şekilde açabilirsin. Jayden'ın sonları kendisine bağlı o sebeple onunkileri açmak için fazla uğraşamaya gerek kalmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Evet doğrudur ancak dönüm noktalarını ve kararları iyi öğrenmek lazım yoksa hepsini açmak baya bir uzar, bir kararın getirebileceği tüm sonları bir seferde halletmek lazım. Ben sırf Helpless ve Innocent sonları için metro bölümünden (adını tam hatırlamıyorum Lizard'dan sonraki bölüm olması lazım) başlamak zorunda kalmıştım. Hatta spoiler kodu içinde en çok etkileyecek olayları yazayım.

On The Loose bölümünde (bu bölüm sonlar açısından en önemli bölüm) Madison'la ilişkiye girmen veya onu affetmen direkt olarak Ethan ve Maddison'ın sonlarını değiştirir, aynı zamanda bu bölümde 2. kez polislere yakalanman da Ethan'ın 2 farklı sonunu açmanı sağlar, tabii ilk kez yakalanırsan hapisten kurtuluyorsun o sebeple aslında ilk kez oynarken metroda kaçtığımız bölümde yakalanmak gerekiyor. Trapped bölümünde Lauren'ın yaşayıp ölmesi de Shelby'nin açılan sonlarını direkt olarak etkiliyor. Bu bölümlerde dikkat edersen fazla uğraşmadan tüm sonları hızlı bir şekilde açabilirsin. Jayden'ın sonları kendisine bağlı o sebeple onunkileri açmak için fazla uğraşamaya gerek kalmıyor.

bu bilgiler çok iyi oldu teşekkür ederim.

• aradaşlar eğer bu bi filmin oyunuysa filmi izlemedim direk oyunu oynayasam anlarmıyım?

bide önceki serileri varsa oyunun onlarıda oynamadım hikayeyi anlarmıyım
  • @ ermanka26

oyun başlı başına film gibi olmuş
    bir filmin oyunu değil
    önce serisi yok
    oyunu aldığında göreceksin
    sanki bir filmin yönetmenisin
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.