Şimdi Ara

heavy rain hakkında yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu önceden bitirdim ama şimdi tekrar oynamak istiyorum ps3 üm orjinal bu zamanda sıfır heavy rain bulunur mu sıfır satanlar var

gerçekten sıfır oyun mudur kararsız kaldım sizce bu oyunu almalımıyım hala karar veremedim

gittigidiyorda sıfır ücretsiz kargo 38 tl ye buldum alayım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 26 Eylül 2013; 20:48:57 >

• ben de geçen gün aldım 1 günde bitirdim.oyun gerçekten çok güzel..ben de o elemandan aldım 38 tl ye..kesinlikle sıfır,jelatinli..

uygun fiyata sana bırakırdım ama kargo parasını da ödemek yerine gidip 38 tl olanı almak daha mantıklı gelecek sana

ama uncharted 1.oyun temiz,kutulu şekilde varsa takas etmek isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aritmik

ben de geçen gün aldım 1 günde bitirdim.oyun gerçekten çok güzel..ben de o elemandan aldım 38 tl ye..kesinlikle sıfır,jelatinli..

uygun fiyata sana bırakırdım ama kargo parasını da ödemek yerine gidip 38 tl olanı almak daha mantıklı gelecek sana

ama uncharted 1.oyun temiz,kutulu şekilde varsa takas etmek isterim...

araştırma yaptım en uygunu o kişi satıyordu forumda 2.el 30 tl kargo ile 36 37 gelecek 1 tl için neden 2.el alayımki sıfır ücretsiz kargolu varken aldım cumartesş gelecek :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heavy Rain için ing şart mı?
    11 yıl önce açıldı
    Heavy Rain Türkçe Yama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.