Şimdi Ara

Hearts Of Iron 4 Mavi Bölge

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dlcsiz oynadığım zamanlarda böyle bir şey yoktu. Son çıkan Battle for the Bosporus dlcsiyle beraber bütün dlcleri aldım ve oynamaya başladım.


    Normalde oyunda askerden arındırılmış olan bölgelerin etrafı kırmızı çizgi ile olur hepinizin bildiği gibi fakat bu dlcler ile birlikte oyun ilerledikçe bazı yerlerde mavi bölgeler çıkmaya başladı ve bu bölge bazen genişleyip başka şehirleri de içine alıyor, bazen de küçülüyor ama bu bölgenin içine asker de koyabiliyorum askerden arındırılmış bir yer değil yani.


    İnternette de ne yabancı ne de Türk kaynaklarda bununla alakalı bir şey bulamadım bilgisi olan bir arkadaş cevaplayabilirse çok sevinirim.




  • Rejime göre ya muhafazakarlar ya da kemalistler sorun çıkartıyor o bölgelerde, mavi sınırlar ondan. Oyuna ilk başladığında Tr'nin başında kemalistler olduğu için ilk problem çıkartanlar muhafazakar kesim, eğer osmanlı rejimine doğru ilerlersen bu sefer de kemalistler sorun çıkartacak. Ben de yüzde yüz çözemedim DLC'yi aslında. İlk oynadığım oyunda muhafazakarları yatıştırıp o bölgenin eksilerini kaldırmama hatta bir bölgenin kemaliste dönmesine rağmen mavi sınır gitmemişti. DLC için daha güncelleme yayınlanmadı maviliğin gitmemesi de buglardan biri büyük ihtimalle. Çok bug var şu an için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 29 Ekim 2020; 15:47:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.