Total War:Rome Remastered TÜRKÇE YAMA yı yogun istek üzerine çıkardım. %98 Türkçe olmuştur. Test ediyorum. İsteyenler özelden ulaşabilir. Emeğe saygı. Kaç ay ugraştım. < 200 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyasartr38 -- 23 Şubat 2023; 22:37:9 > |
Total War: Rome Remastered İçin Türkçe Yama
Total War: Rome Remastered, Roma İmparatorluğu'nun efsanevi kampanyasını yeniden yaşatan, ödüllü bir strateji oyunudur. Ancak, oyunu Türkçe oynamak isteyenler için orijinal sürümde Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.
Bu sorunu çözmek için topluluk üyeleri, Total War: Rome Remastered Türkçe Yama adında resmi olmayan bir yama geliştirmiştir. Bu yama, oyunun kullanıcı arayüzünü, metinlerini ve seslerini Türkçe'ye çevirerek oyuncuların ana dillerinde oynamalarına olanak tanır.
Rome Total War Remastered Türkçe Yama Özellikleri:
- Kullanıcı Arayüzü Çevirisi: Oyunun tüm menüleri, düğmeleri ve diğer arayüz öğeleri Türkçe'ye çevrilmiştir.
- Metin Çevirisi: Oyunun tüm diyalogları, anlatı metinleri ve diğer metin öğeleri Türkçe'ye çevrilmiştir.
- Ses Çevirisi: Oyunun üst düzey komutanları ve bazı birimler için Türkçe seslendirme eklenmiştir.
Total War: Rome Remastered Türkçe Yama'yı yüklemek basit bir işlemdir. Yama dosyasını indirdikten sonra oyunun kurulum dizinine kopyalayıp yamayı çalıştırmanız yeterlidir. Yama, oyun dosyalarınızı otomatik olarak güncelleyecek ve Türkçe dil desteğini etkinleştirecektir.
Yamayı indirmek için Total War: Rome Remastered Türkçe Yama sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Yama düzenli olarak güncellenmekte olup, en son sürüm her zaman bu sayfadan indirilebilir.
Total War: Rome 2 Türkçe Yama:
Total War serisinin bir diğer popüler oyunu olan Total War: Rome 2 için de resmi olmayan bir Türkçe yama geliştirilmiştir. Total War: Rome 2 Türkçe Yama, oyunun kullanıcı arayüzünü, metinlerini ve seslerini Türkçe'ye çevirerek Türkçe oynama imkanı sunar.
Total War: Rome 2 Türkçe Yama'yı indirmek ve kurmak için Total War: Rome 2 Türkçe Yama sayfasını ziyaret edebilirsiniz.