Şimdi Ara

HEARTS OF IRON (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.138
Cevap
3
Favori
89.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet yamalanıp öyle çıkıcakmış oyun.Bekledik 5 güncük daha bekleriz nedir yani
  • Merak ettiğim bir nokta var. Daha önceki oyunlarda savaşlar 2-3 gün sürüyordu. Darkest Hour'da Birinci Dünya Savaşı'da olacak. Malum ilk harpte uzun süreli cephe savaşları var, acaba bunu yansıtacaklar mı Darkest Hour'a ?
  • Çıktı oyun,hadi hayırlısı.Ben oynuyorum sabahtan beri.
  • Ben de oynama fırsatı buldum..Umarım bu oynadığımız eksik versiyon filandır..Oyunda o kadar eksik şey var ki..Event olayı yetersiz;3-5 ülkeyle son hızda oynattım oyunun seyrini görmek için çoğunda abuk sabuk şeyler oldu..Tamam farklılık olması güzel ama bu kadarı saçma olmuş..Almanya oldum savaşla ilgili bir event gelmedi,Avusturya direk ilhak etti Sırbistan'ı...Osmanlı'yı aldım 1917'ye kadar ilerledim savaşla ilgili hiç bir event gelmedi, Bulgaristan oldum yine hiçbir event gelmedi kendi insiyatifimle Almanya yanında savaşa girdim.Sırbistan'ı ilhak ettik, hak iddia ettiğim bölgeleri de aldım fakat buna rağmen sürekli halkın savaştan bıktığı eventları geldi halbuki üst üste zaferler kazanıyordum Sırbistan'a karşı..Ve 1917'de Sırbistan'ı ilhak etmişken, yenilgi event'ı geldi, bütün topraklar gitti.
    Bir diğer sorun, birliklerin yavaş ilerlemesi. Tamam teknoloji geri dolayısıyla lojistik yetersiz fakat Sofya'dan Avusturya'nın doğu cephesine yolladığım tümenlerin abartısız bir senede gitmesi de oldukça saçma. Oyun bu haliyle Armageddon'un filan çok çok gerisinde..İnşallah patchlerle düzeltilir..

• Arkadaşlar bu oyunu uzun birsüre oynadım artık oynamıyorum sıkılmaya başladım ama eğlenceli bir oyundu sizlere tavsiyem eğer oyunun ayarlarını değiştirip veya şifre yazıp oynamıyacaksanız ki ben oyunun ayarlarını değiştirmenizi öneririm :) dediğim gibi bunlrı yapmıyacaksanız endüstri kapasitesi yüksek devletleri mesela Almanya Sovyetler gibi devletleri seçin eğer fabrika sayısı az ve teknolojisi gelişmemiş ülkelerden mesela Türkiye gibi bir ülke seçerseniz ki ben türkiye seçiyordum daha zevk veriyo bu durumda oyuna başladıktan sonra hemen fabrika yapmanızı ve 1942-43 yıllarına kadar orduyu toplamadan herhangi bir devlete ne savaş açın nede müttefik olun tabi oyunu iyice öğrendikten sonra istediğinizi yapa bilirsiniz.
    Sevgide günes gibi ol, dostluk ve kardeslikte akarsu gibi ol, hatalari örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya oldugun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
    Mevlana Celaleddin-i Rumi
  • Darkesh Hour'un patchi çıktı. İsteyen pm atsın.Aslında google yazsın çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 7 Mayıs 2011; 15:30:07 >
  • arkadaşlar bir sorunum var Türkiye ile oynuyorum oyunda bina fabrika vb yerleri inşa ediyor ordu asker üretmeye gelince üretmiyor oyuna ilk başladığım ordu var başka ordu yok üretmiyor 0 takılıyor yardım ederseniz çok sevinirim
  • Beyler hareketlendirelim burayı HoI'cılar uyuyormu

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

up bir soru soracam.oyunun zamanı çok yavaş yıl 1936 savaşlara gelmedi.oyunu hızlandırabilir miyim nasıl?

+ ve - işaretleriyle hızlandırıp yavaşlatabilirsin.
  • Yıllar önce bu serinin ilk oyunu olan 2002 çıkışlı Hearts Of Iron'u uzun zaman ve de severek oynamıştım.. Bu oyunu arıyorum ancak hiç bir yerde bulamadım. Elinde olan ya da nereden bulabileceğimi yazan olursa çok çok sevinirim. Gerçekten uykum kaçmaya başladı artık, bu oyun çok önemli benim için lütfen yardımcı olun.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hearts_of_Iron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudance -- 25 Haziran 2012; 14:56:31 >
  • ya beyler ben torrent şeklinde doomsday i indirdim 562 mb. oyunu açıyorum fakat oyunu başlatamıyorum. mesela ingiltereyi seçiyorum ama starta tıkladığımda oyundan atıyor. sebebini bilen var mı acaba?
  • Arkadaşlar HoI 2 doomsday oynuyorum herşey gayet iyi lakin 1914 modunu bulamıyorum üstelik çok araştırdım internetteki verilen linklerin çoğu ya bozuk yada hatalı, bu modu nerden indirebileceğimi söyleyen veya link atan olursa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.