arkadaşlar oyunda görüyorum heal dash vb skiller comboda kullanılabilecek diyorlar (daha sonraki patchlerde) bu doğru bir bilgimi acaba ? nasıl olacak ki çok saçma birşey bunun sayesinde FA lar ölümsüz olur
düşünsenize FA daliyor geriye kaçma skillini kullanıyor veye heal yapıyor
bu combo olayının gerekliliğni anlamadım yani 8 e kadar çıkıyorum bi şey olmuyo sadece mutlaka vuruyorum miss şansı yok..
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
bu combo olayının gerekliliğni anlamadım yani 8 e kadar çıkıyorum bi şey olmuyo sadece mutlaka vuruyorum miss şansı yok..
süre tut 1 canavarı kaç saniyede kesiyorsun aynı skillerle bide comboyla dene inan comboyla çok daha hızlı vuruyorsun skill kasarken durmadan combo yaparsan rahatlıkla durmadan 20 yaparsın alışman gerekiyor bir tek
Ana forum sitesinde okuduğum kadarı ile Kore cabalında bunlar var.Youtubeye cabal online pvp yazın yada buna benzer bişey orda bir videoda mevcut bir görüntü var.Adamatak skill yerine dash kullanıyor.Peki ne olur gelirse? -Bu skillerin gelmesi ezildi ezildi denilen uzak mevzilli karakterlere yararki(özellikle wiz,fa) çok çekeriz bunlardan.Dash-blink-atak skili,bunu yapan bir wiz nasıl durdurulur düşünüyorumda imkansıza yakın.Ancak bu Türk oyuncusu için kötü olur.Ttnetin durumu içler acısı.11 combodan sonra combo yapmak zorlaşıyorki karşıdaki 20 leri filan görürüse bu sayede öldüğünün resmidir.Hadi Fb uzak mevzil olmamasına rağmen bi şekilde kendini kurtarır(mana silme,kitleme gibi debufflar sayesinde),ancak wa ve bl ne yapar bilemiyorum. Ne olursa olsun bu cabala bir + olarak yanısr bunu biliyorum.Çünkü pvp neydi?Combo start,1,2,3 tuşlarına bas kim kuvvetli ise o kazanırdı.Lakin bu olay olursa böyle bişey sözkonusu olmuyor ve karakterin itemi skilinin yanı sıra playerında hızlılığı anında karar verebilme gibi özellikleri pvplerin direkt sonucuna etki ediyor.olaydaki aksiyon fps aksiyonuna yakın olucak yani.Sadece parmaklarınız değil aklınızıda kullanıcaksınız.1 numara olur bence.Cabalda güzel günler bizi bekliyor. Combo yapmak hem skilinizi hızlı vurmanızı sağlar hem crit atabilme olasığınızı bi nebzede olsa sizin ayarlamanıza olanak sağlar(2 barın tam ortasını yakalarsanız kıpkırımız olur bar ve crit atar excelent yazar) hemde normal şekilde saldırdığınıza oranla daha fazla dmg vermenizi sağlar combo.
alman serverlerinde var diye biliyorum yani bize çıkarmı bilmiyorum hiç bir fikrim yok duydum sadece GA söylemiş olabilir cabalın kendi forumunda yazıyordu link bulabilsem link vermeye çalışacam
bilmem oldum olası su combo olayını wizimle bi beceremedim gitti bide beceremeyenner acısından bakmak laızm...
valla wizardla 8e çıkabildim de aşırı bi faydasını farkedemedim..
oyunun en önemli şeylerden biri combo sen combo yapmadan pvpyi hayatda yenemezsin miss vurabilrsin ve çok yavaş vurursun bunu bilin ben 1 gün boyunca hep combo yaptım saatlerce durmadan ve artık 20 ye rahat çıkabiliyorum siz bir kaç kere deneyip bırakmışsınızdır skill kasarken hep combo kullanın 10 dakka yerine 8 dakkada 1 skill kasasrsın farkını mutlaka göreceksinizdir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme