Bildirim
Headshot'a devam :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Adamın tipi çok mülayim ben vurmaya kıyamam -
Askermisin hacı..
Ulan klavyeden headshot yapmıştır dedim adam harbi sıkmış alnııın ortasına..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 4 Ekim 2016; 12:28:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
Askermisin hacı..
Yok silahlı güvenliğim, önceden uzmandım istifa ettim -
Kac metreden silah modeli ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşk yalan, evlilik yalan,,,, I love sex, I love alcohol :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: S,W,A,T
Kac metreden silah modeli ne
3 atış 5 metre 3 atış 10 metre silah canik S120 -
10 metre ney la havalı tabancayla 10 metreden tutturuyorum ben o daha kolay diyeceksin şimdi şöyle anlatayım en ufacık rüzgardan etkilenen hızı dolayısı ile sapabilen silah accuracy'si tuttuğun silahtan 100 kat daha kötü olan silahlar -
quote:
Orijinalden alıntı: halimyokk
10 metre ney la havalı tabancayla 10 metreden tutturuyorum ben o daha kolay diyeceksin şimdi şöyle anlatayım en ufacık rüzgardan etkilenen hızı dolayısı ile sapabilen silah accuracy'si tuttuğun silahtan 100 kat daha kötü olan silahlar
Benim elimde olan birşey mi polisler ayarlıyor mesafeyi40 metreden de vurdum yoksa daha önce
-
-
-
niye vurdun adamı... -
quote:
Orijinalden alıntı: P1YADE
quote:
10 metre ney la havalı tabancayla 10 metreden tutturuyorum ben o daha kolay diyeceksin şimdi şöyle anlatayım en ufacık rüzgardan etkilenen hızı dolayısı ile sapabilen silah accuracy'si tuttuğun silahtan 100 kat daha kötü olan silahlar
Benim elimde olan birşey mi polisler ayarlıyor mesafeyi40 metreden de vurdum yoksa daha önce
istanbul anadolu yakasında güzel bir poligon var mı bildiğin
-
quote:
quote:
quote:
istanbul anadolu yakasında güzel bir poligon var mı bildiğin
anadolu yakasında pek iyi bir yer olmadığını duymuştum sağdan soldan zaten en iyi olarak istanbul da 1 tane var beşyol metrobüs durağının yanında hemen
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pead
quote:
Belge yenilemek için atış vardı bugün yine döktürdük
niky lauda ha
Her zaman
https://www.youtube.com/watch?v=_2hha67ZagI
-
Pis katil.
Helal olsun
Hareketli hedef mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Umbrella Corporation
Hareketli hedef mi?
Sabit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X