Şimdi Ara

Headset kullanıyor musunuz? Sizce gerekli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Headset kullanıyo musunuz? Bir heves içindeyim ama çok da gerekli olup olmadığına karar veremiyorum. Görüşleriniz nelerdir acaba?

• Live'da arkadaş ortamın varsa gerekli bir ürün headset.
  • Fwsiz ise live takılıyorsan gerekli.MW2,BC2,Geow 1-2 gibi oyunlarda.Satıyorum ben 15 liraya orjinal siyah.
  • bu head seti başka bi alette kullanabiliyormuyuz ??
    eğer kullanılmıyor ms çok kullanışsız bir alet yapmıştır.. ama yinede fiyat olarak çok ucuz.. ben kullansaydım hemen alırdım senden sawgiray
  • MS'in headset'ini baska alette kullanamazsin. Ama Ms'in headset'i yerine, piyasada ps3 ve xbox ile uyumlu kulaklik+mikrofon set'ler var. Ben onlardan birini kullaniyorum. Boylece hem oyunun sesini hem de chat sesini kulakliktan aliyorum. Ozellikle MW2 gibi multiplayer fps'lerden sesi kulakliktan almanin degeri pahabicilmez. Ayak seslerine gore, daha adam koseyi donmeden nisani aliyorsun. tabi ne oldugunu bile anlayamadan eleman nallari dikiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcav -- 30 Nisan 2010; 23:11:01 >
  • süüüpermişşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcav

MS'in headset'ini baska alette kullanamazsin. Ama Ms'in headset'i yerine, piyasada ps3 ve xbox ile uyumlu kulaklik+mikrofon set'ler var. Ben onlardan birini kullaniyorum. Boylece hem oyunun sesini hem de chat sesini kulakliktan aliyorum. Ozellikle MW2 gibi multiplayer fps'lerden sesi kulakliktan almanin degeri pahabicilmez. Ayak seslerine gore, daha adam koseyi donmeden nisani aliyorsun. tabi ne oldugunu bile anlayamadan eleman nallari dikiyor :)

ne marka benim bildiğim o girişden sadece live sesleri duyuluyo ama varsa böyle bişey ürünü edinmek isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de merak ettim. Bende bazen oyunları kulaklıkla oynamak istiyorum ama ms headsetle olmuyor.
  • Arkadaşın dediği galiba 5+1 optik kulaklık
  • Gerekli olmaz mı
  • live headsetsiz olmaz. biraz ingilizce de varsa yabancılarla muhabbet iyi oluyo.bi de kafa iyiyse şarkı falan söylüyom ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.