Şimdi Ara

He Was a Quiet Man (2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevdiğim bir filmdir, Slater'ın oyunculuğu gerçekten üst düzeyde.Türkiye'de çıkmasından ümidimi kesince yurtdışından DVD almıştım Filmin adını "Kendi halinde bir adamdı" gibi birşey yapabilirlerdi, bu şekli filme hiç uymamış.
  • Bunların hesabıyla filmin sonunda kameralara konuşan komşuları da "sıradan bir gündü" diyorlar,ne alakaysa
  • Ulan '' sessiz vuruş '' vari çevirseydin, en azından bilet satardın. Tarih olarak iyidir yine. Ben 3-5 yıllık rötar bekliyordum. Zira izleyici kaldıramaz böyle filmleri. Piyasayı Recep, Bilal vs. bilumum yerli malı(!) kapladığından, yabancı geçişleri epey çetrefilli olur.
  • Mutlaka izlenmesi gereken filmler listeme giremesede boş vaktiniz varsa değişik bir film olmuş izlenilebilir.

Orjinalden alıntı: Macabre

Ulan '' sessiz vuruş '' vari çevirseydin, en azından bilet satardın. Tarih olarak iyidir yine. Ben 3-5 yıllık rötar bekliyordum. Zira izleyici kaldıramaz böyle filmleri. Piyasayı Recep, Bilal vs. bilumum yerli malı(!) kapladığından, yabancı geçişleri epey çetrefilli olur.

Sonuna kadar hak veriyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.