Şimdi Ara

hdtv yi acıklarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hdtv playstatıon 3 ıcnde gerklı deılmı bu bı baglntı turumuu hangı tur tv lerde var yardım beklıııoomm

• hdtv çok yüksek çözünürlükte videodur özelliği bu bu görüntüleri izlemen için televizyonunun bunu desteklemesi gerekir yeni tv setlerinin üzerinde hdtv ready diye yazar zaten oradan anlarsın ayrıca daha yaygınlaşmadan hdtv ninde kendi içinde çeşitleri çıktı ayrı bir özelliği ise aktarılan yayının kopyalanmaya karşı engelli olması nasıl yaptıkları hakkında bir bilgim yok ama tabi korsanlar için aşılamayacak bir sorun olmasa gerek. bu teknoloji ps3 ün gerçek gücünü gösterecek olan teknolojidir eğer ps3 alıyorsan birde hdtv masrafına girmen gerekir yoksa eski tvler sadece 640 480 yada biraz üstü gibi kimsenin yüzüne bakmadığı çözünürlükler sunuyor yani alacağın kalite ps2 gibi olur yada ps3 ü pc monitörüne bağlarsınki bu en mantıklı çözüm gibi görünüyor benim gözüme.
  • Sadece tv nin değil,oynatıcı cihazın ve medyanında desteklemesi lazım.Pc lerde ekran kartının da desteği lazım.Sadece birinin desteği Tam anlamıyla HD olmuyor.
  • Ne bicim cümle bu.
    Hangi dilde yazdın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ratsx

Ne bicim cümle bu.
    Hangi dilde yazdın.

neyi anlamadın arkadaş...?
  • çıkacak olan ps3 ve çıkmış olan xbox 360 oyunlarda tam verim için hd destekli tv istiyor,hatta mutlaka almanız lazım yoksa oyunlardan bir şey anlamazsınız diyen çok.hd tvlerin fiyatları malum çok pahalı o yüzden en mantıklı çözüm bahrikutlu arkadaşımızın dediği çözüm oluyor.
  • vallahi aldık bir hdtv . tv nin değişme zamanı gelmişti bir daha masraf olmasın diye kastık kendimizi. tv güzel ama hd yayın için erken bizim ülkede ps3 ise almak mesele oyunları ayrı para. herşeyi masraf vallahi hele ki filmlerini hesaba bile katmıyorum. para para para ama güzel yeknoloji izlediğim hd fragmanlar gerçekten harika
  • Kısacası PS3 ü full detayda oynamak istiyorsan HDMI çıkışlı bi HDTV alman lazım.. 1920x1080 çözünürlük verenlerden.. Yani 1080p.. Bunların fiyatlarıda 2500-3000 $ dan başlıyor. Henüz bunlar için erken..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

quote:

Orjinalden alıntı: ratsx

Ne bicim cümle bu.
    Hangi dilde yazdın.

neyi anlamadın arkadaş...?

quote:

bu hdtv playstatıon 3 ıcnde gerklı deılmı bu bı baglntı turumuu hangı tur tv lerde var yardım beklıııoomm

Bunu anlamamış arkadaş anlaşılan. Anlaşılmasına anlaşılıyor da ben olsam bu şekilde yazılan bir soruya cevap yazmam, kusura bakmasın yazan arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 12 Temmuz 2006; 18:42:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.