Şimdi Ara

hdsh (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

' diye bağırdı kız tuttum sırayı kızın üstüne fırlattım karnına gelmişti

dan sonrasını okumadım.

Orijinalden alıntı: Dirt 3

quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

o sorun Bendede var. Okul zamanı kız bana Çok dikkatli baktı diye farkında olmadan yolumu değiştirip üstüne yürüdüm. Arkadaşım tuttu beni

/>

bu sefer buna sesli güldüm bu hangi filmden

Face off

• Ayni sorunlar var psikloga gitme antik guntik ilaclar yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

' diye bağırdı kız tuttum sırayı kızın üstüne fırlattım karnına gelmişti

' dan sonrasını okumadım.
    ' dan sonrasını okumadım

birkaç dakika sonra çok pişman oluyorum ama kendime engel olamıyorum.

bir keresinde neden 3 değilde 2 yumurta haşladın diye annemle tartıştık ve ben kahvaltı sofrasını birbirine kattım, yumurta tavasını çarpa çarpa iki büklüm etmişim. tavanın üstünden tır geçmiş gibiydi.

babam hiçbirşey demedi, annemde çok ağlamış.

çok pişmanım ama kendimi kontrol edemiyorum.

Orijinalden alıntı: hardcrss

bende de var bu sorun. kardeşim annem babam farketmez en ufak birşeyde bağırıyorum, sesi mi yükseltiyorum. hepside çok önemsiz şeyler, hatta sesi yükseltmeye gerek bile yok.

birkaç dakika sonra çok pişman oluyorum ama kendime engel olamıyorum.

bir keresinde neden 3 değilde 2 yumurta haşladın diye annemle tartıştık ve ben kahvaltı sofrasını birbirine kattım, yumurta tavasını çarpa çarpa iki büklüm etmişim. tavanın üstünden tır geçmiş gibiydi.

babam hiçbirşey demedi, annemde çok ağlamış.

çok pişmanım ama kendimi kontrol edemiyorum.

bir şey yapamayız maalesef ne kadar ilaç alsak da 2-3 yıl sonra büyük bir olayda patlak verir illa ki

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• bendede var.hemde aşırı derecede.
    kendi kardeşimin gözünü patlatıyordum . ortada birşey yokken hemde. göz tansiyonu çıktı ondan sonra...

hiçbir sebep yokken öfkeleniyorum bir sebep bulup kavga çıkarıyorum.

Orijinalden alıntı: QuickPlay

sıkı bi dayak yemen lazım ciddiyim

Yazıyı okudum tam olarak bunu yazacaktım ki benden önce davranan varmış.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

sıkı bi dayak yemen lazım ciddiyim

aynen

özgüveni çok fazla bu arkadaşın onun kırılması lazım, daha bişey görmemiş hayatta belli.halk arasında başka adı varda yöneticiler her şeyi ban sebebi saydığı için böyle basit şeyleri bile yazamıyoruz.
    suratı dağılınca kendine gelemez zaten o kavgadan sonra bişey yapmadan 2 kere düşünür.

• Bütün psikopatlara gelsin

kimse umrumda değil ama aile ve kız arkadaş ile kavgalarımda bile deliriyorum, onlara da saldırmıyorum tabi ki ve içimde kalıyor o sinirle bi gün birini öldürecem hakim olamıyorum kendime

• kardeş bi donem ben de ugrastim bu sorunla. kendini sakin dizginlene. biseye buracaksan yastigi tekmele koltuga yumruk at vs. cook iyi bilirim o duyguyu. birden sinirden gozlerin kararir etraf dokuldukten sonra o ani pek hatirlamazsin. paran varsa psikologa git derim.

• psikiyatriste gitmen herkes için daha iyi olur dostum. psikologtan farkı ne dersen -rist işin doktoru oluyor, öbürü sorun dinleyen felan türü. neyse, psikiyatrist eğer mümkünse bunun için tedavi seçenekleri de sunabilir, ilacı varsa reçeteli olarak yazabilir. kendi başına veya başka yollarla bunu aşmayı deneyebilirsin ama gördüğün gibi sonradan pişman olmana ve çevrene zarar vermene yol açan bi durum seninkisi ve gördüğüm kadarıyla sınır da tanımıyor yani ailene de dönebiliyor. sonradan ah vah edeceğine git bi muayene ol, merak etme deli gömleği giydirmiyorlar her kapıdan girene. muhtemelen ilacı vardır, belki biraz zorlanırsın ama sevdiklerine zarar vermek daha çok koyar insana..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.