Şimdi Ara

Hdp nin ATATÜRKe lanet okuduğu paylaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kime oy verdiğinize dikkat edin etmiyorsanızda veriyorsanızda atatürkçüyüm demeyin
    https://mobile.twitter.com/muhammedfatih49/status/1013050927459205120

türkçesi ekşiden alıntı

"idamlarının 93.yılında şeyh sait efendi ve 47 yol arkadaşını saygıyla anıyor ve katillerini bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz" şeklindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 2 Temmuz 2018; 13:18:43 >

• Bu alag.vtlara oy verip meclise sokanların..

Keşke baraj altı kalsalardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslamcıların ve birtakım solcuların destek vereceği paylaşım. Ortak paydada buluştukları bir konudur Sex Said.

Soysuzluktur. Türk düşmanlığıdır. İhanettir.

Kınıyoruz.
  • Mesele Atatürk olunca İslamcılar ve bölücüler nasıl da ortak düşüncede buluşuyorlar.
  • demek ki hdp ve akp aynı düşüncedeler;

Her Evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha'dır

bilin bakalım kim demiş yukarıdaki sözü
  • akit de terörist saide rahmet dilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 2 Temmuz 2018; 14:22:27 >
  • Şehide kelle, Atatürk'e ayyaş diyen Erdoğan'a oy atanardan farkları yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir Twitter teröristinin paylaşımıyla mı bölecek protesto edecekler bizi ?? konu açmaya bile gerek yok nasıl geldilerse öyle gideceklerdir unutmayın bunu.

• Yazdım yazdım sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 2 Temmuz 2018; 15:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Bir Twitter teröristinin paylaşımıyla mı bölecek protesto edecekler bizi ?? konu açmaya bile gerek yok nasıl geldilerse öyle gideceklerdir unutmayın bunu.
    Sen neyin kafasını yaşıyon la

https://www.youtube.com/watch?v=vowzG5wugfw

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de anlamıyorum o Ronaldocu arkadaşı. :) İyimser olduğunu düşünüyorum, farkında değil Ahmet Kaya'nın nasıl bir PKK'lı olduğunun.
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Merak edenler için de link aşağıda

https://www.yeniakit.com.tr/haber/sehid-seyh-saidi-rahmetle-aniyoruz-487679.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

İslamcıların ve birtakım solcuların destek vereceği paylaşım. Ortak paydada buluştukları bir konudur Sex Said.

Soysuzluktur. Türk düşmanlığıdır. İhanettir.

Kınıyoruz.
    Ş.Said hayranlarını meclise solcu zihniyet soktu. Atatürk'ü mezarında ters döndürdünüz, şimdi gurur duyun.
    Kendi pisliğinizi başka tarafa sıçratmaya kalkmayın.

İslamın adınıda ağzına alma, git önce ağzını yıka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Ş.Said hayranlarını meclise solcu zihniyet soktu. Atatürk'ü mezarında ters döndürdünüz, şimdi gurur duyun.
    Kendi pisliğinizi başka tarafa sıçratmaya kalkmayın.

İslamın adınıda ağzına alma, git önce ağzını yıka.

Alıntıları Göster
    geldi Atatürk düşmanı
  • Askere sorsan chp yılların emeğini çöpe attı diyor,

Milliyetçi sağ seçmene sorsan hainlik diyor,

Atatürkçü chp lilere sorsan Atatürk milliyetçiliğine ihanet diyor.

Lan o zaman bu kılıçdaroğlu kime yaranmak için yaptı bu hdp yi meclise sokma haltını?
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    En az HDP kadar tehlikelidir Siyasal İslamcılar ortak noktaları da Türk düşmanlığı.

İslamın adını yerlere batıran zihniyet ondan en çok namelanmaya çalışanlardır.Git onlara laf söyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    pislik sıçratma mı dedin?

Her Evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha'dır.

yukarıdaki sözün yazılı olduğu pankart bile var. hatta o pankartta birinin resmi var.
  • olm cidden şu forumda ki yaş ortalamasındanmıdır analitik düşünce yetersizliğinden midir asıp kesmeler beni benden alıyor

neymiş efendim "oy verenler bla bla"

siyaset bu kardeşim

erdoğan batıya gider en büyük atatürkçü olur doğuya gider en büyük kürtçü olur anadoluya gider milliyetçi olur

selo batıya gider barış nadaları atar doğuya gider kürdistan hayali satar

ince aynı şey

merak akşener aynı şey

bahçelil aynı şey

siz cidden bu adamların cebinden başkasını düşündüğünü mü sanıyorsunuz da bu kadar "taraf" oluyorsunuz arkadaş hdp kürt twitterı ne bekliyorsun en büyük türkiye izmir marşı çalmasını mı.

siyaset böyle işliyor kardeşim şunu hala öğrenemediniz 5 sene önce tayyiple çarpışan bahçeli şuan ittifak oluşturuyor.kürtlerin ağzına eden chp şuan kürtlerle ittifak oluşturuyor.tayyibin yalakası temel şuan tayyibe karşıt görüş belirtiyor

insanların hdpye verme sebebi apo hastası olduğundan bölücü olduğundan değil akpnin çoğunluğu ele geçirmesini istememesindir.he sen şuan ülkeyi yönetenlerin atatürk aşığı filan olduğunu düşünüyorsun da insanların hdpye oy vermesini yadırgıyorsun

valla kendinizi yormayın gençler adamların aylık +20bintlsine,10bintl emekliliğine ve dokunulmazlıklarından başka bi görüşleri yoktur

bunu da niye yazdın derseniz ciddi anlamda burda şu vekilleri savunurken böyle salya saçarak birbirinize saldırmanız artık çok baydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ş.Said'e terörist diyemeyen akplilerde senin gibi akılsızlık ve cahillik içindedir.

Bana hakaret edebilirsin, o senin beyinsizliğin olur. Ama dediğim gibi islamın adını ağzına alma.
    Şu sanal dünya size çok cesaret verdi. Sokakta islamın adını ağzına alamayan tipler, burada hakaret etmek için fırsat kolluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.