Şimdi Ara

HDMI vs DVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 2 hafta içerisinde HD3870 almayı düşünüyorum. Bu kartın HDMI çıkışı var. Yeni monitör seçimi yaparken monitörlerde HDMI vs DVI desteklerine kafam takıldı. HDMI destekli monitör alırsam bunun + sı nedir. bilgisayara HDMI ile bağlar isem monitörü performans ve görüntü kalitesi açısından ne gibi değişiklikler olur

• tek artısı PS3 veya HDMI cıkışlı dvd rciver falan filan bağlayabilmen bence yeni alinacak monitörlerde olması gereken birşey saygılar.
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50245
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50201
    Şimdi böyle 2 ürün seçtim birinde hdmi desteği var. ben dvd player felan kullanmayacağım monitörde. önemli olan görüntü kalitesi. kullanmayacak isem hdmi girişi gereksiz mi olur. madem bir farkı yok neden dvi kullanmıyor hdtv .

• ilk adresteki 220XW kullanıcısıyım hdmi cıkışlı ekran kartım olmadiği için PS3 te HDMI Bilgisayarda İseVGA ama her ikisininde görüntü kalitesi cok iyi
  • HDMI HDCP desteğiyle geliyor, DVI connectörlerin hepsine HDCP desteği konmuyor. En önemli farkı bu birde HDMI da ses veriside taşınıyor. İlerde bilgisayarına Blu-Ray sürücü takarım vede HD film izlerim dersen ya HDCP destekli DVI girişli bir monitör al yeterli sana. Yoksa DVI ve HDMI bağlantıda görüntüde bir fark görmezsin. İleriyi düşünürsen ve de bütçe sorunun yoksa Philips 220xw al derim hem DVI hem HDMI hemde VGA girişi var. HDMI önemli değil benim için dersen Samsung al derim.

Ben Philips 220xw sipariş verdim gelmesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmert -- 1 Nisan 2008; 16:54:12 >
  • HDCP destekli model olması için zaten hdmi girişi olması gerekmiyor mu. mesela bu samsung da var mı hdcp. high defination olayı dvi ile sağlanıyor mı yani.
  • hayır yeni nesil lcd lerde DVI portlu HDCP desteğide olabilir özelliklerinde yazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HDMI dan Full HD Destekli LCD TV bağlarsan 1920 X 1080 çözünürlükte görüntü alabilirsin LCD TV den.

HDMI vs DVI
  • aldığın monitör hoparlörlü bir model değilse zaten hdmi ın hdcp li bir monitörden farkı yoktur, dvi olması yeterli dijital görüntü bakımından. hdcp destekli dvi monitörler mevcut, mesela benim samsung 931bw'de bile var. ps3 bağlamayacaksan ve hdmi lı monitör daha pahalıysa hdcp destekli bir dvi monitör alman daha mantıklı olacaktır
  • benim şu an kullandığım monitör 940BW özelliklerinde Diğer Özellikler: DVI(HDCP) yazıyor. istediğim şey HD3870 ekran kartını alınca internetten high defination videolar indirip bunları düzgün bir biçimde açabilmek.
  • hep daha mantıklı daha mantıklı demişiniz .ancak hdmi ile dvi ın farkları hala ortada yok :S hortlatmak gibi olcauk ama neyse
  • HDMI ile DVI arasında görüntü açısından hiçbir fark yoktur.DVI monitör almanı öneririm bu yüzden.

HDMI'ın farkı sesi de monitöre taşıması ve hdmi çıkışlı başka bir cihazla monitörünün çalışabilmesidir.İstersen şu yazıya da bakabilirsin:

http://hdmivsdvi.com

"...In fact, the image quality is exactly the same as HDMI. The only disadvantage DVI has over HDMI is the fact the it doesn’t carry audio..."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.