Şimdi Ara

hdmi tv baglanti goruntu kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar. laptopu hdmi kabloyla tvye bagladim. tvde film izlicem diyelim. tvde olusan goruntu kalitesinin laptopla alakasi var mi yoksa tvnin kalitesi neyse goruntu de o mu ?

    Cevaplar icin tesekkurler



  • tv ne ise kalitesi o dur yani tv hd değilse hd kalitede izleyemezsin. Ama şöyle bi durum var mesela vk dan izliosun diyelim pikselini ordan ayarlarsan tv de görüntü kalitesi ona göre ayarlanır.
  • Televizyonu, monitör gibi düşünmek gerek. TV gösterim kalitesi, Laptop'ın sağladığı en yüksek değerlerden yüksekse, Laptop'ın en yüksek gösterim kalitesinde, ekran kartının el verdiği düzeyde görüntü elde edersiniz. Evvela, TV gösterim kalitesi, Laptop'tan düşükse, TV'nin sağlayabildiği en yüksek gösterim kalitesinde görüntü elde edersiniz, mevcut ekran kartınızın sağlayabildiği üst sınır, televizyonun gösterebildiği üst sınırı geçemez.
  • Tv kalitesi neyse öyle gösterir
  • arkadaslar farkli cevaplar var. hangisi dogru olan? ben genel olarak 720p 1080p hd film izlemek istiyorum laptop cok iyi degil ama kotu de degil. tv iyi olursa bosa mi olur ? 3D filmleri mesela hdmi kablo ile tvde oynatabilir miyim ayni kalitede ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theking06

    arkadaslar farkli cevaplar var. hangisi dogru olan? ben genel olarak 720p 1080p hd film izlemek istiyorum laptop cok iyi degil ama kotu de degil. tv iyi olursa bosa mi olur ? 3D filmleri mesela hdmi kablo ile tvde oynatabilir miyim ayni kalitede ?

    Dizüstünün performansı etkilidir.Görüntüyü ekran kartı üzerinden aldığınızdan yeni nesil ekran kartlarıyla görüntü iyileştirmelerini de kullanarak daha net görüntü elde edersiniz
  • sıkıntı çıkacağını sanmıyorum pek.ben netbooka imzamdaki 21 inç monitörü bağladım direkt 1080pye geçiyor.netbook biraz eski olduğu için altta başka şeyler açık olunca kasıyor fakat açık olmadığı zaman rahatsız etmiyor pek.

    yani laptopın benim netbooktan daha iyidir, tv de 720 veya 1080p veriyorsa neden olmasın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.