Şimdi Ara

Hdmi to Svideo Dönüştürücü?? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde Beko marka üzerinde DVD girişi bulanan bir Tv'm var görüntü kalitesinden vs. memnunum çoğu lcd tv ye taş çıkartır :) herneyse buna ben Android Tv box almak istiyorum fakat malum HDMİ girişi yok o yüzden alamamıyordum bugün araştırma yaptığımda linkte verdiğim ürünle karşılaştım (HDMI to Scart) fiyatı 8 dolar o da bugünün kuruyla 25 tl ye tekabül ediyor (Türkiye'de N11 üzerinde 50 tl civarına satılıyor).

Ürünün özelliklerinde 1080p ve 720p çıkış verebileceği yazıyor.
    Bu ürünü alsam acaba verimli olur mu? işe yarar mı görüntü kalitesi nasıl olur acaba? bu işten anlayan arkadaşların görüş,öneri ve yorumlarını bekliyorum. Eminim ki birçok kişinin işine yarayacak bir konu olacaktır.

ürün linki:https://tr.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Composite-AV-CVBS-3RCA-to-HDMI-Video-Converter-Adapter-720p-1080p-Upscaler/32701407580.html?scm=1007.13339.60109.0&pvid=8d63c9c8-2d83-4796-a4e4-f1c82e1d3a46&tpp=1&detailNewVersion=&categoryId=14190401

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox08 -- 9 Kasım 2016; 13:44:25 >

• Bende benzerini kullanıyorum elbette hd görüntünün yerini tutmuyor ancak görüntü olarak tatmin edici. Tabi bu tür ürünler bazen istenileni veremiyor.

Orijinalden alıntı: aykutyenigul

Bende benzerini kullanıyorum elbette hd görüntünün yerini tutmuyor ancak görüntü olarak tatmin edici. Tabi bu tür ürünler bazen istenileni veremiyor.

sizdeki ürün nasıl bişey acaba?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.