Şimdi Ara

HDMI SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 8 kullanıyorum,seg marka bir televizyona hdmı ile görüntü aktarmaya çalışıyorum fakat olmuyor nedeni ne olabilir acil dönüş yapabilirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: smtdgd

Arkadaşlar windows 8 kullanıyorum,seg marka bir televizyona hdmı ile görüntü aktarmaya çalışıyorum fakat olmuyor nedeni ne olabilir acil dönüş yapabilirseniz sevinirim

televizyon kumandasından av ye bastıktan sonra,açılan menüden hdmi seçiyormusun ?
  • hayır malesef öyle bir fonksiyon yok
  • Kumandaların genelde av tuş olmaz kumandanı gõrmeden kesin birşey söyliyemem
    òkumandanın fotoğrafını koyarnısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar windows 8 kullanıyorum,seg marka bir televizyona hdmı ile görüntü aktarmaya çalışıyorum fakat olmuyor nedeni ne olabilir acil dönüş yapabilirseniz sevinirim

Merhaba ;

Fare imlecini sağ tarafa getirin. Açılan bildirim ekranında Cihazlar tıklayın. Burda ikinci ekran (TV) olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuuttter123

Kumandaların genelde av tuş olmaz kumandanı gõrmeden kesin birşey söyliyemem
    òkumandanın fotoğrafını koyarnısın
    seg marka lcd televizyon evimde kullanıyorum,kumandasında av düğmesi var !!!!!
    av den hdmi seçtikten sonra ekrana pc nin görüntüsü geliyor !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 5 Şubat 2013; 9:10:24 >
  • quote:

üstte bir tuş olcak klavyenin ona bas pc fyi seç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.