Şimdi Ara

HDMİ SES PROBLEMİ ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam arkadaşlar geforce9800 gt var hdim dan bende ses aktaramıyorum..arkadaşlar ayarları kurcalayın demişler ama olmuyor yahu hangi aayraları sesimi ekrasn kartı ayarlarınımı?
    ekran kartımda anakartta son driverlar mevcut.anakart asus p6t i7 işlemci 2,4ghz
    üstelik nvida ayaralatrında ses ile ilgili bir ibare bulamadım[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Ekran kartinla beraber hdmi ses kablosu verilmesi lazim. kutusunu karistir azicik... yoksa bu kablodan almak zorundasin
     HDMİ SES PROBLEMİ ACİL YARDIM

Bu aparatla ses kartınla ekran kartına bağlantı kurman gerekiyor. Ayrıca ses ayarlarından çıkışı dijital olarak seçeceksin.
  • Hortlatayım belki işine yarayan ne yaptım ne ettim hdmi sesini tv ye aktaramamıltım kafayı yemiştim. Spdif kablosu lazımdı e o kabloyu ben nerden bulayım şimdi bende kasanın gereksiz olan kablolarını uydurdum ve bingo tv yi açar açmaz ses geldi hiç bir ayar yapmadım. kablo bulamayınca hardisk led girişlerini kendim uydurdum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HDMİ SES PROBLEMİ ACİL YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Mart 2016; 14:34:29 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.