Arkadaşlar kusura bakmayın yeni başlık açmak zorunda kaldım ama aradığım cevabı forumlarda bulamadım. 1300-1400 ytl civarı bir laptop almam lazım bütçem bu kadar. Daha fazla bütçe ayırmam mümkün değil. Plazma tv ye bağlayabileceğim bir laptop arıyorum. Dolayısıyla cihazın hdmi portu olmasını istiyorum. Marka önemli değil, rami en az 2 gb olması lazım. Amd ya da intel işlemci olabilir. Hard disk boyutu önemli değil. Ekran kartı oyun oynamaya yetecek bir ekran kartı olması tercihimdir. ASlında toshibada beğendiğim bir model vardı. Fiyat olarak da istediğim özellikleri karşılıyordu ama hdmi portu yokmuş. O yüzden bu modelden vazgeçtim. Beğendiğim model:
Toshiba A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB HD3470 TC.-15.4''-DVDRW-WVPR Özellikler CPU Teknolojisi CPU Hızı CPU Ön Bellek RAM Kapasitesi RAM Tipi HD Kapasite VGA RAM VGA Chipset Markası VGA Chipset Modeli Ekran Boyu(inch) Monitör Tipi Maksimum Çözünürlük Optik Sürücü Mobil Özellikler Mobil Özellikler Mobil Özellikler Mobil Özellikler İşletim Sistemi Ağırlık (Kg)
AMD TURİON X2 TL-60 2.0 GHz 1024 KB 2048MB DDR2 200 Gb 895 MB (turbo Cache) ATI Radeon HD3470 15.4 " TRUBRITE WXGA 1280*800 DVD SUPER MULTI BlueTooth Kamera Kart Okuyucu Wireless Win Vista Premium Tr 2.7 KG
Bu modelin ekran kartı da tam istediğim gibi ama dediğim gibi hdmi portu yok.
Bana bir ya da birkaç model önerebilir misiniz?
Oyun oynayacağım diyorsun ekran kartı tam istediğim gibi demişsin. 64 bitlik kart ile ne oyunu oynayacaksın.
Ayrıca toshiba tavsiye başlığını kullanalım lütfen...
Bir ayrıca daha HDMI çıkışlı laptoplar diye konumuz var arama butonunu kullanırsan görürsün...