Şimdi Ara

hdmi no signal hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2-3 ay kadar önce vatan dan toplama bilgisayar aldım, yanına da 0 asus monitör aldım. Şu ana kadar monitörün yanında gelen hdmi kablosu ile sorunsuz kullanıyordum ancak bu aralar sebepsiz yere bilgisayarı açtığımda hdmi no signal yazıyor ve monitöre görüntü gelmiyor. Bazen de hiçbir şey olmuyor, görüntü geliyor ve sorunsuz kullanıyorum ancak kafasını estiğinde açılmaması canımı sıktı. Sorun kabloda olabilir diye başka bir hdmi kablosuyla denedim ancak onda da aynı istikrarsızlık söz konusu. Yani pc yi açtığımda monitöre görüntü bazen geliyor bazen gelmiyor bazen 2 3 kez reset atınca geliyor. Ama pc yi açıp monitöre görüntü gelince pc yi kapatmazsam görüntü gitmiyor. Kapattıktan sonra açınca kafasına estiği gibi davranıyor. Sorun kabloda değil gibi çünkü kablo değiştirdiğim halde aynı istikrarsızlık devam etti. Bana kalsa monitör de sağlam. Acaba sıkıntı ekran kartında mıdır? Bir fikri olan var mı? (Not: hdmi kablosunu ekran kartının yuvasına taktığım halde bu sorun oluyor.)




  • Ne oldu hocam son durum. Bende de aynı olay var. Tek fark hdmi değil, vga kablo kullanıyorum. Farklı farklı 4 ekran ve kablo denedim hepsinde aynı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hala neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama kaliteli bir display port kablosu satın alıp onu taktım çok şükür epeydir sorunsuz kullanıyorum, tahminim ekran kartının hdmi girişinde ufak bir temassızlık oluyor bazen açılıp bazen açılmaması bunu işaret ediyor bence, kasanda farklı bir giriş varsa onu dene istersen.

    Edit: Aynı sorun bugün tekrar başladı. Display port kablosu takılıyken de da kafasına estiğinde açılmıyor. Yarın vatana götüreceğim. Sorunu öğrenir öğrenmez burda paylaşırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHK -- 11 Şubat 2021; 19:26:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.