Şimdi Ara

HDMI laptopa monitör bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HDMI kablosunu takıyorum bilgisayarımda hiç bir hareketlilik olmuyor.
    Bağlamaya çalıştığım monitör yeni. Kabloyu abimin küçük laptop ile denedim çalışıyor. O küçük bilgisayar şak diye bağlanıyor, ama benim ki hiç bir tepki vermiyor.

Masaüstü sağ tık görüntü ayarlarına girdiğimde en üstte parlaklık çıkıyor sadece. Abimin bilgisayarında orada monitör seçme ayarları var ama benimkinde yok. Orjinal Windows 10 var bütün bilgisayarlarda.
    HDMI laptopa monitör bağlamak

• bilgisayarın hdmı girişlerinde geveşeme ya da temassızlık olabilir belki kontrol ettin mi ?
  • bilgisayarının host driverı yüklü değilse böyle olması normal host driverları hdmı usn 3.0 gibi portların çalışmasını sağlar
  • SeHZaDE586 S kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisinde herhangi bir "?" gozukmuyor.

Slimdeivers ile taratıp hepsini güncelledim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Aygıt yöneticisinde herhangi bir "?" gozukmuyor.

Slimdeivers ile taratıp hepsini güncelledim :/

slim drivers ile kurmak yerine niye kendi sitesinden indirip kurmadın? yanlıs yüklemiş olma ihtimali var slim drivers ın
  • SeHZaDE586 S kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam. o günden beri klavye ışıkları da çalışmıyor.
    Ben daha güncel, çalışan bir sürüm sıkıntı olmaz diye kurdurdum programa. Lakin kendi sitesindeki driverlar da win8.1 e göre. win10 driver 1-2 tane var :/

Ama bu host driverları hangisi oluyor bilmiyorum, anakart driver ımı? beni aydınlatabilirsen onları geri çekip sitesinden indirip kurabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

olabilir hocam. o günden beri klavye ışıkları da çalışmıyor.
    Ben daha güncel, çalışan bir sürüm sıkıntı olmaz diye kurdurdum programa. Lakin kendi sitesindeki driverlar da win8.1 e göre. win10 driver 1-2 tane var :/

Ama bu host driverları hangisi oluyor bilmiyorum, anakart driver ımı? beni aydınlatabilirsen onları geri çekip sitesinden indirip kurabilirim.

driver booster diye bi program var birde onu deneyebilirsin pek yardımcı olacağını sanmam

Host driverlarına gelince genelde chipset bölümünde host drivers diye çıkması gerekiyor çıkmıyorsa başka isimdedir %90 hepsini indirmen gerekir w8 driverlarınıda deneyebilirsin çünkü arada uyumlu oluyorlar ondan dolayı w10 koymuyorlar

Her zaman ilk önceli orjinal sitesine ver sonra program kullanmayı dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.