Şimdi Ara

HDMI ile Görüntü Bulanık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: boylum

quote:

Orijinalden alıntı: fato65

quote:

Orijinalden alıntı: boylum

bende de lg 2794.Ne yazıkki ondada bu sorun aynı.HDMI bulanık.Bende satmayı düşünüyorum.Sanırım TV özelliği olmayan bir LCD monitör alacağım.

Bende de aynı monitör/TV var. İlk aldığımda ekrana oturmama sorunu bende de oldu ama yukarıda RapscallioN'un da anlattığı şekilde HDMI girişini PC olarak seçince tüm sorunlar çözüldü.

1 PC HDMI, diğer PC DVI bağlı olarak kullanıyorum ve görüntü her iki bağlantıda da çok güzel.

bahsettiğiniz ayar etiketleme olarak mı geçiyor menüde?
    Ben o şekilde hdmi etiketini pc yapıyorum fakat değişiklik yok.

Nerden yapıldığını söyleme şansınız var mı acaba?
    Edit: Opsiyon bölümünden giriş etiketi diye bir bölüm var, orası mı acaba?
    Edit2: Tamam buldum orasıymış, görüntü düzeldi teşekkür ederim yardımcı olan herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 27 Ekim 2010; 17:06:29 >

• Geçmiş olsun, sorunun çözüldüğüne sevindim.
  • Arkadaşlar HDMİ kablolarınızı geri verip DVİ kablo kullanın , arasında veri aktarım hızı olarak fark yok , zaten siz 2500x2500 pixel kullanmayacaksınız ..
    bendede hdmi da aynı sorun vardı görüntü çok kötüydü sonradan araştırma yapıp ögrendimki HDMİ bağlantı pixel mapping yaparken çoğu cihazı tanımıyomuş bu sorunda ondan kaynaklanıyomuş zaten HDMİ bilgisayarlar için üretilmiş bi kabloda değil ama DVİ bilgisayarlar için üretilmiş bir port, biton ayar çekmeniz gerek ve kaltieli görüntü alacağınız bile belli değil ..
    Yakında Display Port adında yeni bir port çıktı , Sorunlu HDMİ larun yerini yakında Display Port alıcak
    DVİ bilgisayar ile en iyi bağlantı , DVİ kullanıyorum hiçbi sorunum kalmadı direk tanıyor zaten HDMİ gibi problemli değil , çözünürlüğü bile otomatik tanıyor
  • Slm arkadaslar Bendede BENQ E2420HD var

hdmı dan baglayında goruntu bulanık ekrana tam oturmuyor ve yazılar sıkıntılı ıdı

hdmı menusunun altındada pc menusu yoktu kurcaladım ve buldum

ekran kartım atı 5830 monıtorun dısplay mode ıcınde overscan dıye bolum buldum ccc nın ıcınden ne kadar overscan ı 0 a getırsenızde monıtorun overscan ı acık oldugunda problem yaratıyor monıtorunuzde overscan bolumu varsa onu OFF yapın sonra CCC den overscan ı 0 a getırın sanırım problemınız duzelecektır bende SÜPER sonuç oldu 10 numara kullanıyorum şimdı
    ilk alıp denedıgımde gercekten dokunmustu verdıgım paranın karsılıgını alamamak

sımdı ıyı oldu banada yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • aynı sorun bende de var yeni aldım samsungp2270hd vga bağlantı on numara ama hdmı çok kötü bugün dediklerini yaparım akşam hala kötü ise yine yazarım yakında samsung2270hd nin de kullanıcı incelemesini siteye bırakacağım
  • bende hp probook var ve hdml girişi yerine display port girişi var geçenlerde display port to hdml dönüştürücüsü aldım ve kullanmaya başladım önceden asus monitöre bağladığım hopörlerden ses gelirken şimdi ses vermiyor onun verine bilgisayarın hopörlerinden ses veriyor bunu nasıl çözebilirim sorun nerede acaba
  • konuyu hortlatayım

arkadaşlar aynı ekran ve aynı sorun bende de vardı. m227wdp 22"

allah razı olsun şu çözümü yazandan. yoksa gidip hdmi kablo falan alacaktım salak salak

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.